Dieta în funcţie de zilele săptămânii: Ce trebuie să mănânci joia

Luna si planetele afecteaza modul in care aratam, de aceea, expertii au creat un regim alimentar special, care este in concordanta cu functionarea diferitelor planete si a lunii.

21 aug. 2014, 06:46
Dieta în funcţie de zilele săptămânii: Ce trebuie să mănânci joia

Daca veti consuma alimentele recomandate in cadrul acestui sistem, va veti bucura nu numai de un corp subtire, dar veti furniza corpului toate substantele nutritive necesare.

Luni
In prima zi a saptamanii, cel mai bine este de a manca fructe si legume care contin mai multa apa. Castravete, pepene verde si rosii sunt doar cateva exemple.

Marti
A doua zi a saptamanii este asociata cu alimente “fierbinti”. Puteti manca fructe exotice, care cresc in locuri cu climat cald, precum ananas si mango, aceste fructe fiind potrivite pentru orice dieta.

Miercuri
Ziua de miercuri este reprezentata de Planeta Mercur si acest lucru inseamna ca in aceasta zi aveti voie sa mancati orice alimente.

Joi
Joia este reprezentata de planeta Jupiter. In aceasta puteti paria pe fructe si legume galbene si portocalii, cum ar fi morcovi, lamai, portocale si banane.

Vineri

Ca si miercuri, si ziua de vineri se afla sub influenta lui Mercur, deci din nou, vi se permite sa va dezlantuiti imaginatia dumneavoastra si sa mancati ce vrea inima dvs.

Sambata
Daca in celelalte zile ale saptamanii ati mancat in special fructe si legume, atunci sambata (zi reprezentata de Saturn), va puteti permite sa mancati alimente mai grase.

Duminica
In ultima zi a saptamanii este cel mai bine de a combina diferite alimente pentru diversitate. Rasfatati-va cu produse lactate, carne suculenta, insa fara grasime si legume proaspete.

Pentru ca dieta sa fie un succes si sa aveti o silueta perfecta, nu uitati sa faceti exercitii, pentru a accelera metabolismul. Daca nu puteti face sport, bucurati-va de vremea frumoasa si mergeti pe jos cat de mult puteti.

Daca aveti suficient timp, urcati pe scari in loc de lift. Nu uitati sa beti doi pana la trei litri de apa pe zi pentru a goli corpul de toxine.

Sursa: bewoman.ro