Dieta japoneză sau cum să slăbeşti 10 kg în 10 zile

Japonezii sunt un popor strict, iar asta se vede și în alimentația lor, aceștia mâncând multe legume și fructe și foarte rar fast-food sau dulciuri.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 06:17
Dieta japoneză sau cum să slăbeşti 10 kg în 10 zile

Dacă vrei să slăbești rapid, trebuie doar să mănânci ca un japonez, dieta japoneză ajutându-te să slăbești 10 kg în 10 zile. 

Cele 3 alimente cheie pentru această dietă sunt: clasicul orez, usturoiul și murăturile. Orezul este sățios și îți va ține de foame, iar usturoiul îți va îmbunătăți sistemul imunitar și te va feri de gripe. Nu doar că o să slăbești, dar o să ai o sănătate de fier, la fel ca japonezii.

Cum să slăbeşti fără să ţii dietă! Nutriţia intuitivă sau cum să dai jos 22 de kilograme cu usurinţă

Mai mult, ei respectă foarte mult ritualul mesei și nu le place să se grăbească atunci când mănâncă deoarece, dacă te grăbești, te vei balona imediat.

Astfel, în cele 10 zile ai voie să mănânci 500 de grame de orez pe zi, porționat așa cum îl consumi tu. Adaugă murături pentru gust și pătrunjel. Dacă îți place usturoiul, poți adăuga și 1-2 căței de usturoi. Pentru a nu te plictisi de unicul fel de mâncare, asezonează totul cu salate proaspete.

Ținând această dietă vei reuși să slăbești 10 kg în 10 zile, însă acest regim este unul foarte restrictiv așa că, dacă ai probleme de sănătate, nu te sfătuim să ții această dietă.