Dieta minune cu hrean şi lămâie. Scapă rapid de kilogramele în plus. Rezultatele se văd imediat

Vă prezentăm o dietă cu hrean şi lămâie, care vă poate ajuta să scăpaţi rapid de kilogramele în plus. Este foarte sănătoasă, iar rezultatele se văd imediat.

09 mart. 2022, 17:33
Dieta minune cu hrean şi lămâie. Scapă rapid de kilogramele în plus. Rezultatele se văd imediat

Dieta minune cu hrean şi lămâie. Aceasta vă va ajuta să scăpaţi de kilogramele în plus  în doar trei săptămâni. De asemenea, talia ţi se va subţia cu 1 centimetru în fiecare zi.

Dieta minune cu hran şi lămâie. Ce trebuie să faci slăbeşti şi să ai o talie de invidiat

Citeşte şi Dieta ecologică a Iuliei Albu. Cum să ai doar 45 de Kg cu patru mese pe zi

Ai nevoie de 125 de grame de hrean, trei liguri de miere şi trei lămâi. Daţi hreanul prin răzătoare, spălaţi bine lămâile şi puneţi-le într-un blender. Adăugaţi hreanul şi mierea şi amestecaţi bine. Turnaţi amestecul obţinut într-un borcan de sticlă şi păstraţi-l în frigider.

Se consumă câte o linguriţă pe zi, înainte sau după mese, timp de trei săptămâni.

Datorită acestei reţete minune, numeroase femei au reuşit să slăbească în timp record. Aceast amestec elimină grăsimea, previne retenţia de apă, îmbunătăţeşte activitatea creierului, memoria, vederea şi auzul, potrivit reteteremedii.ro. 

Beneficiilea magice ale hreanului asupra organismului

Puţine persoane sunt conştiente de efectele incredibile pe care le are hreanul asupra organismului. Este bogat în vitaminele C, B1, B6, B2, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier.

Combinat cu alimentele bogate în grăsimi, hreanul ajută la digestie.  De asemenea, acesta detoxofiază organismul, accelerează metabolsimul, furnizează energie și este benefic pentru diabetici. Mai mult, hreanul este extrem de sanatos pentru ficat, inima si sistemul circulator.

Plan alimentar pentru o slăbire și mai rapidă

Mic dejun: iaurt grecesc 10% grăsime, fulgi de ovăz (100g), 1-2 banane
Prânz și cină: carne de pui / curcan / vită / porc (cotlet sau ceafă): 150 – 300g (se mai poate opta și pentru pește sau fructe de mare), salată de roșii cu telemea / salată verde / salată de varză sau legume congelate.
Băuturi: apă, cafea, ceai (verde, negru) fără zahăr, fără lapte.

Citeşte şi Dieta cu care Christina Aguilera a slăbit 20 de kilograme. Ce consuma în fiecare dimineaţă