Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Arde grăsimea în 3 zile, curăță ficatul şi elimină toxinele din corp

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Doar 3 zile urmând acest regim îți vei curăța ficatul și vei scăpa de grăsimea nedorită. Această dietă va elimina apa din țesuturi.

06 ian. 2022, 10:37
Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Arde grăsimea în 3 zile, curăță ficatul şi elimină toxinele din corp

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. În 3 zile arde grăsimea, îți curăță ficatul și elimină toxinele din corpDietă sănătoasă pentru detoxifiere. Există un regim de milioane care îi va aduce beneficii extraordinare organismului tău, în doar 3 zile.

Este vorba despre o băutură din suc de lămâie, suc de grapefruit și banane, care va detoxifia întregul corp, scrie dorcudor.ro. Totodată, această băutură arde grăsimea și te va ajuta să slăbești sănătos, în mod natural.

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere.  Dacă urmezi această dietă sănătoasă pentru detoxifiere timp de 3 zile, te vei simți mult mai bine în pielea ta. Ea te ajută să elimini toxinele din corp.

Dieta neconvenţională prin care Vera Wang se menține în formă la 72 de ani. „A devenit o obişnuinţă!” FOTO
Acest remediu vă va ajuta să vă curățați ficatul, plămânii și colonul. Dar un lucru pe care trebuie să îl știți înainte să începeți această dietă este că nu trebuie să consumați produse lactate înainte de detoxifiere cu 2 zile.

Pe lângă acest lucru, este important să beți o cană de ceai din plante înainte să vă puneți la somn, cu o zi înainte să începeți dieta sănătoasă pentru detoxifiere. Vă va ajuta să eliminați toate toxinele din intestine.

În timpul dietei sănătoase de detoxifiere, nu trebuie să efectuați exerciții fizice intense ca să nu puneți presiune asupra plămânilor.

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Cum să o urmați corect
După ce ați luat în calcul toate indicațiile menționate mai sus puteți începe procesul de detoxifiere. În prima zi trebuie să beți 300 ml de apă cu puțină zeamă de lămâie, înainte de micul dejun. Ulterior, după ce ați băut prima băutură trebuie să consumați 300 ml de suc de grapefruit.

Dieta cu mămăligă face minuni. Reţeta fabuloasă cu care slăbeşti 15 kilograme până la Revelion
Cele două băuturi, care formează dieta sănătoasă pentru detoxifiere de început, conțin o cantitate mare de agenți ce ajută la prevenirea cancerului. De asemenea, cele două băuturi vă pot îmbunătăți sănătatea sistemului respirator.

În timpul micului dejun și în timpul mesei de la prânz beți 300 ml de suc de morcovi, proaspăt. Această băutură va alcaliniza sângele. Totodată, trebuie să beți 400 ml dintr-un suc cu mult potasiu sau de banane, în timpul prânzului. Această băutură are un efect tonic de curățare.

Înainte de somn, va trebui să beți 300 ml de suc de coacăze pentru a elimina microbii din plămâni.

Pentru a face procesul și mai plăcut, ar trebui să luați în considerare și câteva lucruri care să vă relaxeze. Spre exemplu, în fiecare zi, timp de 20 de minute ar fi indicat să faceți o baie. Acest lucru vă va face să transpirați și ajută la eliminarea toxinelor din organism.


loading...
Partenerii noștri