Dietă şi tonifiere: cum să scapi de burtă în 10 minute

Abdomenul este primul loc predispus la acumularea grăsimii atunci când te îngraşi şi ideal ar fi dacă ai încerca să scapi de burtă imediat ce observi colăceii, întrucât grăsimea abdominală este cea mai periculoasă pentru organism.

RomaniaTV.net
18 ian. 2016, 10:36
Dietă şi tonifiere: cum să scapi de burtă în 10 minute

Daca ti-am spune ca in doar 10 minute poti avea din nou un abdomen plat, ne-ai crede? Cel mai probabil nu, dar cum nu ai nimic de pierdut, merita sa vezi despre ce este vorba.

Cu exercitiile fizice potrivite si o dieta echilibrata, poti reusi sa scapi de burta in timp record.

Dieta pentru a scapa de burta

Daca vrei sa ai din nou un abdomen plat, trebuie sa faci mici schimbari in alimentatia de zi cu zi. Mai exact, este recomandat sa renunti la alimentele care nu-ti furnizeaza substante nutritive, ci doar iti pacalesc foamea: junk food, fast food, produse de patiserie, lactate nedegresate, carne grasa, margarina si bomboane, printre altele.

Citeşte şi  9 indicii pe care ţi le dă organismul că e nevoie de o detoxifiere

Urmatorul pas este sa-ti faci un program alimentar zilnic. Obisnuieste-te sa mananci la fiecare 3-4 ore, pentru a-ti aproviziona constant organismul cu nutrienti pretiosi.

Un alt lucru important de care trebuie sa tii cont este legat de portiile de mancare. Acestea trebuie sa fie injumatatite in comparatie cu cele obisnuite. Daca mananci des, vei vedea ca nu vei fi cuprinsa de foame nici macar daca iti reduci portiile de hrana.

Citeşte mai mult pe ele.ro