Diferența de vârstă dintre Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, concurenți la Asia Express. Fiica lui Florin Salam avea doar 15 ani când și-a cunoscut partenerul

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, sunt împreună de nouă ani. Sunt căsătoriți de șase ani și au împreună un băiețel, iar diferența de vârstă dintre cei doi este impresionantă.

04 mart. 2024, 16:39
Diferența de vârstă dintre Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, concurenți la Asia Express. Fiica lui Florin Salam avea doar 15 ani când și-a cunoscut partenerul
Ce diferență de vârstă e între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, nu este străină camerelor de filmat, așa cum se întâmplă în cazul soțului ei, Cătălin Vișănescu. El a preferat întotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt foarte discreți atunci când vine vorba de viața personală.

În 2018, Betty și Cătălin ai decis să facă marele pas și să se căsătorească. În același an, fiica manelistului a devenit mamă pentru prima oară.

Aparițiile lor  împreună sunt destul de rare, fanii fiind surprinși să afle că Betty Salam și partenerul său au acceptat provocarea Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Aceștia au plecat într-o aventură de neuitat prin Thailanda și Bali, unde limitele fizice și pshicie le vor fi testate.

Citește și: Răzvan Fodor, distrus de separarea de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO

Deși formează un cuplu extrem de îndrăgit în showbizul românesc, fanii nu știu că între ei există o diferență mare de vârstă.

Betty Salam dezvăluia în urmă cu ceva timp că soțul ei este mai mare decât ea cu 11 ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când ea avea doar 15 ani.

„Diferența de vârstă este de 11 ani între noi. Ne-am cunoscut printr-o prietenă foarte bună, eram cu muzica atunci, Georgiana mă machia. Trebuia să merg la o emisiune seara, prin chestia asta.., a fost destinul acolo.

Au fost niște chestii foarte ciudate, eu trebuia să fiu machiată de o altă fată. Cătălin se uita la televizor și m-a văzut pe mine la televizor și i-a spus mamei lui „Ea o să fie nevasta mea”. Eu aveam 15 ani, el avea 24-25. Asta a fost înainte ca noi să ne cunoaștem.

Citește și: Mesajul lui Șerban Huidu pentru Mihai Găinușă, după ce a aflat că participă la Asia Express 2024: „Sper că se va descurca”

Apoi ne-am cunoscut la un StandUp, nu pot spune că la mine a fost dragoste la prima vedere, eu eram foarte fricoasă, îmi era frică de oameni. El m-a scos în mare parte din asta, din stările alea, el m-a ajutat pe mine, nu psihologul.

Mă sprijină, mă sprijină în continuare în muzică. Au fost și discuții pe tema geloziei, dar nu m-a pus niciodată să renunț. E ca și când l-ai pune să renunțe la munca lui, e ceea ce îmi place să fac și de aici îmi câștig banii”, a povestit Betty Salam în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.