Digi RCS-RDS a făcut anunțul momentului! Toţi abonaţii TV şi internet sunt vizaţi începând din luna iunie

Reprezentanții Digi RCS-RDS România au anunțat că în perioada 6 iunie – 20 august 2023 își continuă campania promoțională „Moneda DIGI”. Astfel, abonații care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI vor obține, timp de patru luni, o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar.

10 iun. 2023, 09:29
Digi RCS-RDS a făcut anunțul momentului! Toţi abonaţii TV şi internet sunt vizaţi începând din luna iunie
Digi RCS-RDS a făcut anunțul momentului

Digi RCS-RDS a făcut anunțul momentului. DIGI a anunțat că în această perioadă are cele mai avantajoase planuri tarifare de roaming în statele membre Spațiului Economic European, precum și în alte destinații turistice populare.

Citește și Digitalizarea educației din România cu fonduri PNRR. Ofertă specială Dell EDU 360

Digi RCS-RDS a făcut anunțul momentului

Reprezentanții companiei spun că cei care aleg „Moneda DIGI” vor beneficia de un pachet generos de avantaje precum minute nelimitate de roaming în state membre SEE (țări din UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia), trafic inclus de date roaming de până la 4,7 GB, trafic de internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă din România, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE.

Mai mult, pentru cei care aleg să călătorească în statele din afara zonei SEE, DIGI are o varietate de tarife.

De exemplu, în Turcia se aplică un preț special la roaming-ul de date de 1,1 euro/GB, respectiv 0,19 euro/minut pentru apelurile efectuate către România. Asta în timp ce în Serbia și Macedonia, tariful practicat pentru traficul de date în roaming este de 1 euro/GB, respectiv 0,39 euro/minut pentru apelurile efectuate către România. Iar în Marea Britanie, roamingul de date mobile se taxează cu 0,7 euro/GB, respectiv 0.015 euro/minut pentru apelurile efectuate către România. În Statele Unite ale Americii, se percepe un tarif promoțional de 0,4 euro/GB pentru traficul de date în roaming, respectiv 0,025 euro/minut pentru apelurile efectuate către România.

Astfel, începând din data de 06 iunie și până pe 20 august, clienții noi și cei deja existenți vor beneficia timp de patru luni de o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid cât și din postpaid, prin contractarea tipului de abonament Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, pentru o perioadă de 24 de luni.

Prețul final variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus) în funcție de numărul de abonamente nelimitat achiziționate de același abonat.

Cei care sunt interesați de ofertă pot să o activeze atât pe site-ul DIGI.ro, din pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600), spun reprezentanții Digi RCS-RDS.

Citește și Aplicația TikTok ar putea fi interzisă în România! Ministrul Digitalizării a făcut anunțul