Digi RCS-RDS, anunţ de ultimă oră despre noile preţuri. Ce se întâmplă cu abonamentele, sunt vizaţi milioane de români

Digi RCS-RDS le-a transmis românilor care se gândesc să renunțe la rețeaua actuală în favoarea Digi că prețurile se modifică, dar nu este vorba despre o scumpire. Din contră, compania reduce prețurile abonamentelor la jumătate.

19 iun. 2023, 19:37
Digi RCS-RDS, anunţ de ultimă oră despre noile preţuri. Ce se întâmplă cu abonamentele, sunt vizaţi milioane de români
Digi RCS-RDS, anunţ de ultimă oră despre noile preţuri. Ce se întâmplă cu abonamentele, sunt vizaţimilioane de români

Digi RCS-RDS, anunţ de ultimă oră despre noile preţuri. Clienții noi sau cei vechi care își păstrează numărul de telefon vor beneficia de această ofertă avantajoasă. Promoția este valabilă timp de patru luni, apoi suma de plată lunară va fi cea standard. Totodată, oferta de 50% reducere se aplică și telefoanelor noi. În plus, vine la pachet cu mai multe avantaje. În funcție de pachetul dorit, clienții se bucură de trafic de internet în Uniunea Europeană și în Turcia.

Citeşte şi: Digi RCS-RDS a făcut anunțul momentului! Toţi abonaţii TV şi internet sunt vizaţi începând din luna iunie

Conform anunţului făcut de companie, toți clienții beneficiază de trei opțiuni ale acestei oferte propuse acum de Digi RCS-RDS. Una dintre cele mai avantajoase oferă minute naționale nelimitate, internet la discreție, dar și 3000 de minute internațională. Prețul acesteia este de 5 euro lunar, însă având în vederea reducerea de 50%, în primele patru luni va costa mai puțin decât o cafea băută în oraș. În plus, există și o oferte la prețuri mai mici, de 2 sau 3 euro.

Citeşte şi: Digi RCS-RDS, schimbare majoră pentru toți abonații din România în 2023

„Știi deja că e ofertă la DIGI. Adică, te portezi la DIGI cu doar jumătate de DIGI. Dar ce nu știai e că la abonamentul Nelimitat ai și roaming fără stres. Pe lângă beneficiile nelimitate de folosit în țară mai ai și minute și net de folosit peste hotare. 4,7 GB în UE și 1,1 euro/GB în Turcia. Portează-te la DIGI și mergi liniștit în vacanță”, este anunțul oficial făcut de Digi RCS-RDS.