DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA 7-6, 7-5 ONLINE STREAMING INDIAN WELLS

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a acces în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări, cu scorul de 7-6 (3), 7-5.

RomaniaTV.net
10 mart. 2019, 16:40
DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA 7-6, 7-5 ONLINE STREAMING INDIAN WELLS

Duminică, Simona Halep a avut una dintre cele mai cenuşii evoluţii din acest an, cu serviciu slab şi cu numeroase greşeli neforţate. Ca mai de fiecare dată în 2019, Halep a disputat un meci cu suişuri şi coborâşuri. Ea a trebuit să muncească destul de mult pentru a înfrânge rezistenţa jucătoarei de pe locul 114 mondial. Halep a fost împinsă într-un joc de uzură, care teoretic trebuia să-i convină, deoarece stătea mai bine în schimburile lungi. Însă românca s-a grăbit, a dat semne de nervozitate şi a vrut să încheie repede punctele, greşind deseori. Simona Halep s-a impus în cele din urmă, dar parcă a uitat să câştige uşor şi atunci când întâlneşte jucătoare mult mai slab cotate.

Este adevărat că, în acelaşi timp, sportiva ucraineană a etalat o prestaţie curajoasă, superioară locului pe care îl ocupă. Aflată la al cincilea meci la Indian Wells, Kozlova a arătat o bună dispoziţie fizică, o defensivă foarte atentă şi sigură, a făcut uz de multe ori eficient de arma ei principală, scurta, a alergat mult, a căutat să trimită toate mingile primite înapoi şi nu a ezitat să puncteze când jocul i-a permis-o. 

Halep a început bine primul set, după un break în ghemul de început, a condus cu 2-0, dar a pierdut următoarele trei ghemuri la rând. La 3-3, fostul lider WTA a mai reuşit un break, a ridicat scorul la 5-3, când a ratat o minge de set, pe serviciul adversarei. A urmat o nouă cădere în jocul româncei, iar Kozlova a înregistrat o nouă serie de trei ghemuri câştigate la rând. Setul a ajuns în tie-break, pe care Halep l-a câştigat fără probleme, la 3, după 62 de minute de la start, dar la general doar trei puncte în favoarea jucătoarei române au făcut diferenţa.

Kozlova a început setul al doilea cu break, Halep a egalat cu rebreak, apoi seria s-a repetat. La 2-2, românca şi-a fructificat prima dată serviciul în set, iar partida părea jucată după ghemul al şaselea, când sportiva din Constanţa a reuşit break-ul într-un ghem disputat. Halep s-a desprins la 5-2, dar Kozlova nu a fost descumpănită de diferenţă şi a revenit pe tabelă, egalând la 5. Tot ca mai de fiecare dată în acest an, Simona Halep a avut sprintul final şi a luat următoarele două ghemuri, punând capăt partidei, după o oră şi 47 de minute de joc.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 91.205 dolari şi cu 120 de puncte WTA.

În optimi, Halep va evolua cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA sau cu letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 22.

Simona Halep a jucat anul trecut în semifinale la Indian Wells, fază în care a fost întrecută de japoneza Naomi Osaka, scor 6-3, 6-0. Jucătoarea română a câştigat ediţia din 2015 a competiţiei americane.

SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA ONLINE STREAM

SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA 7-6, 7-5, Simona se califică în turul următor

SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA 7-6, 5-5, EMOŢII PENTRU SIMONA, după ce a avut meciul în rachetă

SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA 7-6, 5-2, SIMONA ESTE LA UN GAME DE CÂŞTIGAREA MECIULUI

SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA 7-6, primul set se decide la tie-break

„Nu am apucat deloc să verific cum joacă. Nu am jucat niciodată împotriva ei, aşa că trebuie să cercetez, ca să spun aşa, şi să fiu gata pentru meciul cu ea”, a declarat Halep, la finalul partidei cu Barbora Strycova.

După eliminarea Petrăi Kvitova, locul 1 WTA a rămas o afacere între Simona Halep și Naomi Osaka. În actualul scenariu, Halep e obligată să ajungă cel puţin în finală pentru a fi din nou lider mondial.

În acelaşi timp, Osaka, deşinătoarea titlului şi principala favorită, trebuie să fie eliminată în turul următor, în care o întâlneşte pe americanca Danielle Collins, cap de serie numărul 25.

Dacă sportiva japoneză trece şi de Collins, lucrurile sunt şi mai clare. Constănţeanca de 27 de ani va urca pe prima poziţie doar în cazul în care va reedita succesul din 2015 de la Indian Wells, iar Osaka nu avanasează până în ultimul act.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA ONLINE STREAMING INDIAN WELLS. Simona Halep Indian Wells | Turneul de la Indian Wells pare a fi o afacere în trei, dacă este să ne raportăm la cotele oferite de bookmakeri. Serena Williams, Simona Halep şi Naomi Osaka sunt marile favorite la câştigarea competiţiei.

Primele două tururi au fost presărate cu mari surprize, pe tabloul feminin. Şase din primele 20 de jucătoare ale lumii au fost eliminate, astfel că specialiştii anticipează în acest moment o luptă în trei pentru trofeu.

Kvitova a lăsat liberă jumătatea superioară a tabloului, astfel că de acolo Serena Williams şi Naomi Osaka par a avea cele mai mari şanse la finală.

Simona Halep a beneficiat şi ea de surprize. De pe sfertul ei a fost eliminată Kasatkina. În plus, Sloane Stephens, care era şi ea pe jumătatea româncei, a spus la rândul său „adio” competiţiei.

Cele mai notabile eliminări din turul 2 de la Indian Wells

  • [3] Petra Kvitova (înfrângere la Venus)
  • [4] Sloane Stephens (înfrângere la Voegele)
  • [13] Caroline Wozniacki (înfrângere la Alexandrova)
  • [14] Daria Kasatkina (înfrângere la Vondrousova)
  • [17] Madison Keys (înfrângere la Barthel)
  • [19] Caroline Garcia (înfrângere la Brady)

Simona Halep Indian Wells | Cotele după turul 2

Serena Williams – 3,5

Simona Halep – 5

Naomi Osaka – 6

Elina Svitolina – 10

Angelique Kerber – 10

Aryna Sabalenka – 12

Karolina Pliskova – 14

Ashleigh Barty – 20

Belinda Bencic – 22

Simona Halep Indian Wells | Cotele înainte de startul competiţiei

Serena Williams – 7

Simona Halep – 8

Angelique Kerber – 8

Naomi Osaka – 12

Caroline Wozniacki – 15

Sloane Stephens – 18

Petra Kvitova – 18

Elina Svitolina – 20

Danielle Collins – 20