SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA ONLINE STREAM. Organizatorii au anunţat ora meciului de la Indian Wells 2019

SIMONA HALEP - KATERYNA KOYLOVA ONLINE STREAM. Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) o înfruntă duminică seara pe Kateryna Kozlova (25 de ani, 114 WTA), în turul III al turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida va fi liveTEXT pe RomaniaTV.net și în direct la TV Digi Sport.

RomaniaTV.net
10 mart. 2019, 06:45
SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA ONLINE STREAM. Organizatorii au anunţat ora meciului de la Indian Wells 2019

SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA ONLINE STREAM. Organizatorii turneului au anunțat ora de start a meciului. Partida Simona Halep – Kateryna Kozlova e programată prima pe Terenul 1 și va începe la ora 20:00!

SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA ONLINE STREAM. 

UPDATE: Simona Halep Indian Wells | Turneul de la Indian Wells pare a fi o afacere în trei, dacă este să ne raportăm la cotele oferite de bookmakeri. Serena Williams, Simona Halep şi Naomi Osaka sunt marile favorite la câştigarea competiţiei.

Primele două tururi au fost presărate cu mari surprize, pe tabloul feminin. Şase din primele 20 de jucătoare ale lumii au fost eliminate, astfel că specialiştii anticipează în acest moment o luptă în trei pentru trofeu.

Kvitova a lăsat liberă jumătatea superioară a tabloului, astfel că de acolo Serena Williams şi Naomi Osaka par a avea cele mai mari şanse la finală.

Simona Halep a beneficiat şi ea de surprize. De pe sfertul ei a fost eliminată Kasatkina. În plus, Sloane Stephens, care era şi ea pe jumătatea româncei, a spus la rândul său „adio” competiţiei.

Cele mai notabile eliminări din turul 2 de la Indian Wells

  • [3] Petra Kvitova (înfrângere la Venus)
  • [4] Sloane Stephens (înfrângere la Voegele)
  • [13] Caroline Wozniacki (înfrângere la Alexandrova)
  • [14] Daria Kasatkina (înfrângere la Vondrousova)
  • [17] Madison Keys (înfrângere la Barthel)
  • [19] Caroline Garcia (înfrângere la Brady)

Simona Halep Indian Wells | Cotele după turul 2

Serena Williams – 3,5

Simona Halep – 5

Naomi Osaka – 6

Elina Svitolina – 10

Angelique Kerber – 10

Aryna Sabalenka – 12

Karolina Pliskova – 14

Ashleigh Barty – 20

Belinda Bencic – 22

Simona Halep Indian Wells | Cotele înainte de startul competiţiei

Serena Williams – 7

Simona Halep – 8

Angelique Kerber – 8

Naomi Osaka – 12

Caroline Wozniacki – 15

Sloane Stephens – 18

Petra Kvitova – 18

Elina Svitolina – 20

Danielle Collins – 20

Va fi primul duel direct dintre Simona Halep și Kateryna Kozlova, jucătoare aflată în prezent pe locul 114 în clasament. Tenismena născută la Mykolaiv, în sudul Ucrainei, a atins cea mai bună clasare a carierei în februarie 2018, locul 62.

Kozlova se află deja la al cincilea meci la Indian Wells în acest an. Jucătoarea din Ucraina a trecut de două tururi de calificări, iar în primele două runde de pe tabloul principal le-a învins pe Katerina Siniakova (42 WTA, 7-5, 6-2) și pe Aliaksandra Sasnovich (34 WTA, 6-4, 2-6, 6-0).

De partea cealaltă, Simona Halep a beneficiat de un prim tur liber, trecând în runda secundă de Barbora Strycova (50 WTA), scor 6-2, 6-4.

Învingătoarea meciului Halep – Kozlova va juca în optimi contra învingătoarei partidei Marketa Vondrousova (61 WTA) – Jelea Ostapenko (22 WTA), meci care se joacă după miezul nopții.

„Nu am apucat deloc să verific cum joacă. Nu am jucat niciodată împotriva ei, aşa că trebuie să cercetez, ca să spun aşa, şi să fiu gata pentru meciul cu ea”, a declarat Halep, la finalul partidei cu Barbora Strycova.

SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA ONLINE STREAM| Ce spune despre posibilitatea unei noi colaborări

După despărțirea de Thierry van Cleemput, Halep afirmase că nu se află în căutarea unui nou antrenor. Totuși, fostul lider WTA s-a răzgândit și pare dispusă să lucreze cât mai repede cu un nou tehnician.

„Îmi caut un antrenor, dar în acest moment nu e vorba de nimic concret. Nu am niciun nume pe listă. E o provocare, dar nu e uşor, trebuie să admit. Mă voi decide. Sunt sigură că după această perioadă, îmi voi îmbunătăţi anumite aspecte”, a afirmat Simona Halep.

Sascha Bajin este cel mai vehiculat nume pentru a deveni noul antrenor al Simonei Halep. Spre deosebire de Thierry van Cleemput, tehnicianul la care Simona Halep a renunțat după turneul de la Doha, Bajin a avut rezultate extraordinare.

SIMONA HALEP – KATERYNA KOZLOVA ONLINE STREAM| Darren Cahill, în tribună la meciul cu Strycova

Faptul că Darren Cahill și Simona Halep au rămas în relații excelente, după despărțirea din toamnă, nu mai e un secret. Australianul a fost surprins în tribună la meciul din turul 2, pe care campioana de la Roland Garros 2018 l-a câștigat în stil de mare jucătoare, în fața Barborei Strycova, 6-2, 6-4.

În trecut, românca a recunoscut că mai vorbeşte din când în când cu fostul său antrenor şi că acesta îi oferă sfaturi, pe care ea încearcă să şe pună în practică.

Tot duminică, Raluca Olaru şi croata Darija Jurak evoluează şi ele la dublu, în turul al doilea, cu perechea Kirsten Flipkens / Johanna Larsson (Belgia/Suedia). Acest meci este al treilea pe terenul 5 (partidele încep la 20.00), după o întâlnire se simplu masculin şi una de dublu feminin.

Tecău şi Roger au trecut în turul al doilea la Indian Wells, Niculescu şi Spears, eliminate

Perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda) a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 6-2, cuplul Marton Fucsovics / Guido Pella (Ungaria/Argentina), calificându-se în turul al doilea al probei de dublu de la Indian Wells.

În faza următoare, învingătorii vor da piept cu echipa Henri Kontinen / John Peers (Finlanda/Australia), cap de serie numărul 8.

Calificarea în turul al doilea este recompensată la acest turneu de 1.000 de puncte cu un premiu total de 30.060 de dolari şi cu câte 90 de puncte ATP.

La dublu feminin, Monica Niculescu şi americanca Abigail Spears au fost învinse, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul Gabriela Dabrowski / Yifan Xu (Canada/China), cap de serie numărul 5, în turul al doilea.

Niculescu şi Spears rămân cu un premiu total de 30.060 de dolari şi cu câte 120 de puncte WTA.