Din ce în ce mai mulți români dezamăgiți de litoralul din Grecia: „Ne vrem banii înapoi!”

Românii care au fost sau vor să plece în vacanță, în Grecia, sunt țepuiți pe bandă rulantă. Poveștile nefericite circulă pe internet.

12 iul. 2022, 13:02
Din ce în ce mai mulți români dezamăgiți de litoralul din Grecia: „Ne vrem banii înapoi!”

Din ce în ce mai multe țepe ale unităților de cazare din Grecia ies la suprafață. Românii care au fost pe litoralul grecesc în acest an, respectiv cei care intenționau să plece pe teritoriul elen, au împărtășit experiențele nefericite cu hotelierii, în social media.

De exemplu, o turistă româncă a raportat pe grupul de Facebook Forum Thassos lipsa de seriozitate a hotelierilor. Deși femeia și-a făcut rezervare și a plătit în avans, s-a trezit cu concediul anulat, din senin.

„Bună de dimineaţă. Aş dori să vă întreb dacă aveţi cunoştinţă de Villa Kalliroi din Scala Sotiros. Am făcut o rezervare pe Booking, am plătit mai bine de jumătate din preţul de cazare pentru două familii cu trei pitici. Aseară ne-a fost anulată rezervarea pe motiv de neînţelegeri între proprietar şi cei de la Booking.

Se pare ca proprietarul a rezervat pentru mai multe persoane în aceleaşi perioade ajungându-se astfel la suprapuneri peste suprapuneri. Am luat legătura cu cei de la Booking şi se încearcă demersuri pentru restituire.

Evident, ne vrem banii înapoi, dar sunt curioasă dacă exista cineva pe grup care a mai întâmpinat astfel de probleme cu acestă unitate de cazare. Mulţumesc!”, a scris românca.

 

Românii, revoltați: „Grecii nu mai sunt serioși!”

 

Din ce în ce mai multe probleme asemănătoare sunt împărtășite pe diverse grupuri din social media. Printre ele, Forum Grecia.

„Bună ziua! Am rezervat în urmă cu o lună prin agenţia Tez, două camere în Rhodos, hotel Akti Imperial şi la recepţie ni s-au dat camere net inferioare, nu cele plătite! Economy room în loc de standard room şi a doua cu Sea view şi ni s-a repartizat lateral sea view!

Am dus lungi negocieri, dau dintr-un colţ în altul – că nu mai sunt camere, că ne oferă spa gratuit etc. Grecii observ clar că nu mai sunt serioşi! Cum putem rezolva?”, a scris românca.

 

Costi Ioniță și-a ieșit din minți, după ce a văzut ce e în stațiunile din Grecia

 

Printre românii din Grecia care s-au arătat dezamăgiți de litoralul din Grecia se numără Costi Ioniță. În iunie, cântărețul a fost la Thassos.

„Fraților, sunt în Grecia, la mare, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, altfel, tot la noi, la România aș fi venit. Forță, România!”, a declarat Costi Ioniță.