Dinu Patriciu, gest UIMITOR înainte de moarte. Vezi ce a făcut afaceristul înainte de a pleca la Londra

Dinu Patriciu s-a rugat la mormântul tatălui înainte de a pleca la Londra. Omul de afaceri va fi înmormântat în cavoul familiei, amplasat într-un loc înghesuit, deloc impunător din cimitirul Bellu. Angajaţii cimitirului spun că soţia miliardarului are o lucrare funerară mult mai impunătoare, însă Patriciu a preferat să fie îngropat alături de părintele său.

RomaniaTV.net
23 aug. 2014, 15:21
Dinu Patriciu, gest UIMITOR înainte de moarte. Vezi ce a făcut afaceristul înainte de a pleca la Londra

Cavoul în care va găsi liniştea Dinu Patriciu este înghesuit între alte morminte. Nu are nici măcar acces la una din aleile cimitirului.

O angajată a cimitirului, filmată cu camera ascunsă, a povestit că este un mormât frumos, cu marmură, în care omul de afaceri a ţinut morţiş să fie îngropat, mai ales că acolo se odihneşte şi tatăl său.

„Ce are că e înghesuit? Aia e! Dar ce, joacă hora unirii? E locul lor, din familie. Are nevastă-sa frumos! De marmură! Cu 15 cripte! Dar nu vrea! Vrea aici, lângă taica-su! Aici sunt osemintele lui! Era pregătit pentru mă-sa şi pe urmă cine mai urma. A urmat el!”, povesteşte femeia.

Ultimele cuvinte ale lui Dinu Patriciu de pe patul de moarte. Decizie ŞOCANTĂ luată de soţia omului de afaceri

Ea spune că Dinu Patriciu venea des la mormântul părintelui său şi a venit şi cu puţin timp înainte de ultima operaţie suferită: „Şi când a plecat la operaţie a venit aici cu un buchet mare de flori, l-a pus la tac-su, s-a rugat, treaba lui ce-a făcut, şi pe urmă a plecat”.

Angajaţii cimitirului spun că preţul plătit pentru cavou de familia Patriciu a fost umflat in presa. Tot ei au spus că trupul lui Dinu Patriciu va ajunge la capela cimitirului Bellu abia joi.