Directoare a Autorităţii Rutiere Române Bucureşti, arestată la domiciliu

Omul de afaceri Ştefan Cadar, asociat la firma de transport clujeană Fany, care fusese reţinut de DNA pentru mai multe fapte de corupţie, a fost arestat pentru 30 de zile de Tribunalul Cluj. De asemenea, soţia sa, Olezia Cadar, şi directorul Direcţiei Licenţe din cadrul Autorităţii Rutiere Române Bucureşti, Daniela Dobrilă, au primit măsura arestului la domiciliu.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 20:43
Directoare a Autorităţii Rutiere Române Bucureşti, arestată la domiciliu

Potrivit avocatului Tiberiu Ban, care a reprezentat-o pe Daniela Dobrilă, director la ARR, Tribunalul Cluj s-a pronunţat, vineri seară, pentru arestarea preventivă a omului de afaceri Ştefan Cadar, pentru 30 de zile, iar în cazul soţiei acestuia şi al directorului din ARR s-a dispus măsura arestului la domiciliu.

„DNA a depus contestaţie la măsura arestului la domiciliu, iar Ştefan Cadar a contestat arestarea preventivă. Contestaţiile se vor judeca de Curtea de Apel Cluj”, a spus Ban.

Şefa direcţiei licitaţii a Autorităţii Rutiere Bucureşti este acuzată de procurorii DNA că a cerut şi a primit mită de la un patron de firmă de transporturi pentru a aranja mai multe licitaţii pentru drumurile judeţene, informează România TV.

Citeşte şi Record de şpagă în Sălaj: Un medic a luat mită de 125 de ori în doar 11 zile

Procurorii spun că şefa ARR ar fi cerut şi primit mai multe bunuri, printre care un televizor, un autoturism, dar şi obiecte vestimentare cu o valoare totală de peste 12000 de euro, 10000 de lei, precum şi două laptop-uri cu o valoare de peste 3500 de euro.  Cei trei au fost reţinuţi şi urmează să fie duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă de 29 de zile. Printre altele, cei trei vor fi cercetaţi de luare şi dare de mită, precum şi pentru fals.