Directoarea Liceului de Artă din Focşani, implicată într-un scandal amoros cu un elev, a demisionat

Publicat: Luni, 14 Mai 2018 10:28 // Actualizat: Luni, 14 Mai 2018 12:01 // Sursa: romaniatv.net

Directoarea Liceului de Artă din Focşani, implicată într-o relaţie amoroasă cu un elev de clasa a 12-a, şi-a dat demisia. Soţul femeii a publicat pe internet mai multe imagini din timpul partidelor de amor dintre profesoară şi elevul de liceu. Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vrancea s-a autosesizat şi a început o anchetă.

Diana Ţăicuţu, directoarea Liceului de Artă Gh. Tattarescu din Focşani, în vârstă de 36 de ani, este protagonista unui scandal cu tentă sexuală. Fotografii în care profesoara de pictură apare dezbrăcată, în scene tandre cu un elev de clasa a XII-a, de la acelaşi liceu, au fost postate pe o pagină de Facebook cu explicaţia "Arta sexului la Focşani. Directoarea liceului de Arte transformă elevii în jucării sexuale şi predă la domiciliu".

Imaginile cu profesoara şi elevul au fost surprinse cu o cameră de supraveghere montată în locuinţa ei personală de soţul ei, cu care se află în divorţ.

Citeşte şi: Scandal sexual la Liceul de Artă din Focşani. Fotografii indecente publicate pe Internet

Inspectoratul Şcolar Vrancea a reacţionat luni dimineaţa printr-un comunicat de presă. "Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea s-a autosesizat în legătură cu informaţiile apărute în presa locală online, referitoare la doamna profesor Tăicuţu Diana, director la Liceul de Artă "Gheorghe Tattarescu" Focşani. În data de 14.05.2018, va fi constituită, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, o comisie care va demara procedura de cercetare privind cele semnalate în articolul de presă. În funcţie de concluziile acestei acţiuni, de gradul în care faptele se confirmă şi de gravitatea acestora, Inspectorul Şcolar Judeţean Vrancea va decide în consecinţă, respectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar, precum şi cele din Legea Educaţiei Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare. Menţionăm că doamna profesor Tăicuţu Diana Rozalia şi-a înaintat demisia din funcţia de directoral Liceului de Artă Gh. Tattarescu Focşani în dimineaţa zilei de 14.05.2018. Indiferent de rezultatul final al cercetării întreprinsă de reprezentanţii instituţiei noastre, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea condamnă categoric şi se delimitează de astfel de acţiuni care dăunează interesului învăţământului şi prestigiului profesiei de dascăl", se arată în comunicatul IŞJ Vrancea.

Elevul care ar avea o relaţie cu profesoara este major.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H