Director de şcoală, acuzat că îşi bate elevii: „Îi face idioţi, tâmpiţi, proşti. Copiii sunt speriaţi”

Un nou scandal în învăţământ mocneşte la Şcoala Gimnazială "Gheorghe Lazăr" din comuna Corbu, judeţul Constanţa. Mai mulţi părinţi o acuză pe directoarea şcolii că îşi bate elevii.

05 nov. 2014, 08:22
Director de şcoală, acuzat că îşi bate elevii: „Îi face idioţi, tâmpiţi, proşti. Copiii sunt speriaţi”

Potrivit părinţilor, după ce a distribuit rechizitele elevilor clasei la care este învăţătoare, profesoara Elena Badea, apreciind că nu este destul de multă linişte în clasă, a decis să le aplice copiilor o corecţie fizică, toţi elevii, la rând, primind o riglă peste palmă „în ţipetele şi urletele isterice ale doamnei cu pricina, care cu dărnicie îi împroşca cu apelative jignitoare precum idioţi, tâmpiţi, proşti„, potrivit cugetliber.ro.

Doamna Badea Elena, învăţătoare la această clasă şi pe parcursul altor ore de la începutul anului şcolar, până acum a mai recidivat în utilizarea de expresii jignitoare şi a bătut de nenumărate ori diverşi elevi ai clasei din motive închipuite şi doar de dânsa ştiute. Chiar dacă loviturile au fost mai mult sau mai puţin dureroase, elevii au fost foarte speriaţi de comportamentul nervos şi agresiv al doamnei învăţătoare. (…) De altfel, doamna învăţătoare Elena Badea şi-a schimbat radical atitudinea de când este director, manifestând un comportament violent şi faţă de elevii altor clase. Urmare a acestui incident fără precedent, domnul Butnariu, un părinte din satul Vadu care are trei copii în şcoala noastră, a fost singurul părinte care a avut curajul s-o înfrunte pe doamna învăţătoare Badea Elena„, am scris părinţii într-o scrisoare.

Pusă în faţa acestor acuzaţii, învăţătoarea Elena Badea a recunoscut că gestul său a fost unul „simbolic” şi nu se aştepta să declanşeze o asemenea tevatură. „Nu am avut niciodată probleme şi nu am fost reclamată şi consider că domnul Butnariu are un temperament mai vulcanic„, a declarat profesoara Elena Badea.

CITEŞTE ŞI. Profesoară de religie, UMILITĂ de un elev în şcoală. Motivul pentru care a luat-o la PALME este UIMITOR