Directorul de comunicare al premierului britanic Boris Johnson a demisionat

Boris Johnson i-a mulţumit lui Lee Cain, "aliat şi prieten adevărat", căruia "i se va simţi mult lipsa". Potrivit BBC, actualul purtător de cuvânt al guvernului, James Slack, va prelua funcţia lui Cain de director de comunicare.

RomaniaTV.net
12 nov. 2020, 12:34
Directorul de comunicare al premierului britanic Boris Johnson a demisionat

Unul dintre principalii consilieri ai premierului britanic Boris Johnson, Lee Cain, a demisionat din funcţia de director de comunicare al executivului britanic şi îşi va părăsi postul la sfârşitul acestui an, a informat miercuri seara BBC, preluat de dpa.

În scrisoarea sa de demisie citată de BBC, Lee Cain declară că a fost un privilegiu să lucreze pentru Boris Johnson în ultimii trei ani.

Restricţii SCANDALOASE în Marea Britanie din cauza COVID. Se interzice mersul la cumpărături în cuplu sau în familie 

„După o analiză atentă, am demisionat în această seară din funcţia de director de comunicare de la numărul 10 (Downing Street, sediul guvernului britanic – n.r.) şi voi părăsi postul la sfârşitul anului”, a spus el. Lee Cain a adăugat că „a fost o onoare” să i se ceară să activeze ca şef de personal al premierului.

Oferta care i s-a făcut lui Cain de a fi şef de personal al lui Boris Johnson a iritat mai multe persoane din cercul apropiat al premierului, subliniază BBC. Lee Cain a demisionat în pofida faptului că i s-a oferit această funcţie.

Potrivit BBC, actualul purtător de cuvânt al guvernului, James Slack, va prelua funcţia lui Cain de director de comunicare.