Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demisionat după vizita ministrului Sănătăţii

Directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, şi-a înaintat demisia, la doar o zi după vizita ministrului Nelu Tătaru la unitatea medicală suport Covid din judeţul Buzău. Acesta s-ar fi supărat pentru că nu a fost anunţat în legătură cu vizita ministrului, acesta fiind întâmpinat de primar şi managerul medical.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 19:59
Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demisionat după vizita ministrului Sănătăţii

Surse medicale au declarat, luni, pntru News.ro, că directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, a demisionat, iar decizia sa ar avea legătură cu vizita de duminică a ministrului Nelu Tătaru. Managerul unităţii medicale nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii şi nu a reuşit să ajungă la unitatea medicală în timp util.

Citeşţe şi: O angajată de la un azil de bărtrâni şi o asistentă de la Spitalul Judeţean Buzău, confirmate cu coronavirus

Ministrul Nelu Tătaru a fost întâmpinat, duminică, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat de primar şi de directorul medical, ceea ce l-ar fi deranjat pe directorul spitalului în contextul reproşurilor şi dispoziţiilor primite de la responsabilul de la Bucureşti.

În încercarea de a detensiona situaţia, dar şi de a-l convinge pe Danielescu să revină asupra deciziei sale radicale, primarul a convocat, luni după-amiază, o şedinţă de urgenţă la Spitalul Municipal.