Disney+ scumpește abonamentele în SUA de luna viitoare

După ce în vara acestui an Disney+ a apărut și în România, compania a anunțat de curând că abonamentele se vor scumpi peste Ocean.

08 nov. 2022, 09:41
Disney+ scumpește abonamentele în SUA de luna viitoare

Disney+ va lansa peste o lună abonamentul cu reclame, ceea ce va duce la scumpirea abonamentului actual. Compania a anunțat că în unele țări, asta se va întâmpla din 8 decembrie, potrivit profit.ro.

De exemplu, în Statele Unite ale Americii, de la 8 dolari pe lună, abonamentul va crește la 11 dolari, o scumpire considerabilă. Decizia de scumpire a fost luată pentru a face loc abonamentului cu reclame, care va costa 8 dolari pe lună, prețul abonamentului actual. Cei ce nu doresc să plătească mai mult, vor trebui să opteze la abonamentul cu reclame.

Citește și: Netflix le-a pus gând rău utilizatorilor care își împart contul cu alți prieteni. Compania de de streaming introduce Profile Transfer

În România, abonamentul Disney+ costă 30 de lei şi nu a fost facut nici un anunt cu privire la o eventuală scumpire.

Platforma găzduiește titluri marca Disney, Marvel, Star Wars și Pixar. Printre acestea, „Povestea lui Boba Fett”, „The Mandalorian”, „Moon Knight” și „Obi-Wan Kenobi”.

Disney+ are și filme fresh și de calitate, precum „Luca” și „Encanto”.

Pasionații de reality show-uri pot urmări „Crime în imobil”, mini-seria „Pam and Tommy”, „The Kardashians”, „Regine”, cât şi serialele „Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, „9-1-1” şi „Black-ish”.

De la National Geographic, abonații de pe platformă au acces la seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” și filmul documentar „Free Solo” premiat cu Oscar.

Citește și: Cât costă abonamentul Disney+ în România. Cât trebuie să plătești anual pentru toate filmele și serialele. E mai ieftin decât Netflix