Divorţ după divorţ în showbiz. Actriţa se desparte de soţul ei după 4 ani de mariaj

Divorţ după divorţ în showbiz. În ultima vreme, tot mai multe despărţiri se anunţă în lumea mondenă. O cunoscută actriță se desparte de soț după ce au fost căsătoriți timp de patru ani.

29 sept. 2022, 12:29
Divorţ după divorţ în showbiz. Actriţa se desparte de soţul ei după 4 ani de mariaj
Divorţ după divorţ în showbiz

Divorţ după divorţ în showbiz. Robin Wright în vârstă de 56 de ani divorțează de directorul casei de modă Yves Saint Laurent, Clément Giraudet, cu care a fost căsătorită timp de patru ani.  Actrița este cunoscută pentru rolul din House of Cards, producție care se află pe lista BBC Culture a celor mai bune seriale ale secolului XXI.

Robin Wright s-a căsătorit în secret cu Clément Giraudet în 2018. După patru ani, cei doi au decis să se separe.

Citeşte şi: Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Se despart după 13 ani de căsnicie: „O problemă foarte greu de reparat”

Divorţ după divorţ în showbiz

Cei doi s-au cunoscut după ce actrița s-a despărțit de Sean Penn, cu care a fost căsătorită până în 2010, atunci când au divorțat oficial. După un an de relaţie, Robin Wright și Clément Giraudet și-au unit destinele în comuna La Roche-sur-le-Buis, din Franța.

Potrivit presei internaționale, vedeta ar fi depus cererea de divorț în urmă cu o săptămână. Actrița ar fi invocat “diferențe ireconciliabile” și ar fi indicat 31 iulie ca dată a separării, potrivit TMZ. Robin Wright a cerut să se respecte actul prenupțial, astfel că bunurile ei nu vor ajunge la fostul partener. Cunoscuta actriță din SUA are o avere estimată la 65 de milioane de dolari.