Divorț în lumea milionarilor. Patroana Ivatherm și ambasadorul României la Viena s-au despărțit după 22 de ani de căsătorie

Divorț în lumea milionarilor. La începutul anilor 2000, Emil Hurezeanu s-a însurat cu Rucsandra, fiica Mioarei Sipos, o farmacistă din Târgu-Mureș care deținea o fabrică de medicamente, un lanț de farmacii, un brand de beauty, precum și un hotel.

15 sept. 2023, 13:08
Divorț în lumea milionarilor. Patroana Ivatherm și ambasadorul României la Viena s-au despărțit după 22 de ani de căsătorie
Divorț în lumea milionarilor

Divorț în lumea milionarilor. Rucsandra Hurezeanu a continuat afacerea mamei sale, fiind director al unei cunoscute companii de dermatocosmetice, Ivatherm. Din declarațiile de avere completate în ultimii ani de Emil Hurezeanu, în calitate de ambasador, la rubrica veniturilor anuale ale soției a completat, aproape de fiecare dată, suma de 300.000 lei, încasată de Rucsandra Hurezeanu ca director general la Ivatherm.

Citește și: Șofranul, planta care i-a făcut milionari pe soții Donca. Cât costă un kilogram din cel mai scump condiment din lume

Divorț în lumea milionarilor

Ultimul document în care se regăsește venitul soției lui Hurezeanu este declarația de avere din 2021. În cea din 2022, precum și în cea mai recentă, din 7 iunie 2023, Emil Hurezeanu a lăsat liberă rubrica veniturilor încasate de soție, ceea ce înseamnă că nu mai formează un cuplu cu femeia care i-a dăruit doi băieți, potrivit Fanatik.ro.

Emil Hurezeanu a încasat 49.129 euro și 9.779 lei ca ambasador în Austria, venituri la care s-au mai adăugat 10.000 euro (activități jurnalistice în Austria) și 13.000 lei ca pensie comunitară de la Ministerul Afacerilor Externe. Pe numele lui Hurezeanu se mai află un teren intravilan de 650 metri pătrați, la Sibiu, cumpărat în 1998.

De asemenea, Hurezeanu mai deține, tot la Sibiu, orașul său natal, o casă de 140 metri pătrați, cumpărată în 1998, și un apartament de 25 metri pătrați, cumpărat în 2010. În declarațiile de avere din anii trecuți, când era însurat cu Rucsandra, Hurezeanu nu a trecut în dreptul acestor imobile cine este titularul.

Din 2022, după despărțirea de Rucsandra, Hurezeanu a completat numele său ca proprietar al acestor imobile. Ambasadorul României în Austria a notat că mai deține ceasuri estimate la 15.000 euro, dobândite între 2007 și 2015, precum și tablouri în valoare de 11.000 euro, dobândite între 2002 și 2017.

Averea Rucsandrei Hurezeanu este mai consistentă, datorită afacerilor în domeniul dermatocosmeticelor. Presa economică a cotat-o pe Rucsandra Hurezeanu, la un moment dat, cu o avere de aproximativ 5 milioane de euro.

Faptul că împărtăşim aceleaşi valori în viaţă ne menţine alături. Când eşti într-un parteneriat, fie el în căsnicie sau în business, comuniunea de valori şi idei reprezintă fundamentul pe care se construieşte totul. Mă aştept ca acest lucru să continue între noi.”, mărturisea fosta soție a lui Hurezeanu, în 2015.