DJ Harra a dat lovitura în afaceri! Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu: ”Totul a început la vârsta de 19 ani”

DJ Harra este una dintre cele mai cunoscute vedete din România datorită excentricității de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Deși foarte mulții cred că bruneta scoate bani frumoși din muzică, artista are o afacere în domeniul medical care îi aduce sume colosale în conturi.

21 feb. 2023, 10:57
DJ Harra a dat lovitura în afaceri! Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu: ”Totul a început la vârsta de 19 ani”
Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu

Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu. Dana Neacșu, cunoscută de publicul din România drept  DJ Harra, a dat lovitura în afaceri.

Citește și Bunica lui Theo Rose, show pe TikTok, la 81 de ani. „Are voce frumoasă mamaia dumneavoastră” VIDEO

Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu

DJ Harra a dezvăluit recent că deși iubește foarte mult muzica, își câștigă existența din cu totul și cu totul alt domeniu pentru care a dezvoltat o mare pasiune. Mai mult, vedeta are planuri mari și pregătește o nouă afacere în acest domeniu.

„Din 2017 am această afacere. Totul a început la vârsta de 19 ani, când nu știai la ce facultate să te duci și prima mea opțiune a fost medicina dintotdeauna. Când am ajuns să depun dosarul, mulți se plângeau că dom’le o să facem bani peste abia 10 ani și o să fie super greu. Eu habar nu aveam. Când am auzit am plecat. Eu am rămas în continuare de tot ce înseamnă medical. În 2017 am făcut această companie care se ocupă cu distribuția de echipamente medicale în mare parte. Adică tot e are nevoie un spital sau o clinică, eu aduc, începând de la o bucată până la o cantitate mare de 2,3 tiruri, de cât are nevoie fiecare de ceva. Ușor, aș vrea să îmi deschid o clinică care se ocupă doar cu echipamente de radiologie sau RMN. Oi vedea dacă există bani pentru asta, dacă se găsesc, că e scump”, a declarat DJ Harra, la WOWnews.

Deși toată lumea o știe ca fiind o fire extrem de veselă, DJ Harra are o poveste de viață impresionantă. Vedeta a fost abandonată de mama ei pe care a cunoscut-o în urmă cu foarte puțin timp, însă aceasta a recunoscut că nu a fost niciodată supărată pe cea care i-a dat viață.

„Nu am fost niciodată supărată pe mama că m-a părăsit. Ba mai mult de atât, după ce am cunoscut-o, i-am mulțumit că m-a abandonat. N-aș fi crescut și n-aș fi fost mai fericită niciodată, decât aici unde sunt acum și cred că Universul lucrează exact așa cum îți e ție cel mai bine la momentul respectiv. Există loc de mai bine și de mai rău, dar momentul în care te afli în viața ta e cel benefic ție.”, a mărturisit DJ Harra.

Citește și Afirmație șocantă la Survivor România! Alina Radi, atac dur la adresa lui Kamara: „Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său!”