Djokovic ia pe cont propriu lupta împotriva Covid. A cumpărat 80% dintr-o companie daneză de biotehnologie, care dezvoltă un tratament împotriva coronavirusului

Novak Djokovic a achiziționat un pachet de 80% din acţiunile firmei daneze de biotehnologie QuantBioRes, care dezvoltă un tratament împotriva covid-19, a dezvăluit CEO-ul companiei pentru Reuters.

19 ian. 2022, 19:04
Djokovic ia pe cont propriu lupta împotriva Covid. A cumpărat 80% dintr-o companie daneză de biotehnologie, care dezvoltă un tratament împotriva coronavirusului

CEO-ul Ivan Loncarevic a declarat miercuri că investiția a fost făcută în iunie 2020, dar a refuzat să spună cât a plătit Djokovic pentru pachetul majoritar de acţiuni. QuantBioRes are aproximativ 11 cercetători care lucrează în Danemarca, Australia și Slovenia, potrivit lui Loncarevic, care a subliniat că lucrează la un tratament împotriva coronavirusului, nu la un vaccin.

Compania dezvoltă o peptidă care inhibă coronavirusul să infecteze celulele umane şi se așteaptă să fie lansate studii clinice în Marea Britanie în această vară, a adăugat el, citat de Reuters.

Citeşte şi Tatăl lui Novak Djokovic a explodat după deportarea fiului său: „Tentativă de asasinare a celui mai bun sportiv din lume. 50 de glonţe trase în pieptul lui Nole”

Purtătorul de cuvânt al lui Djokovic nu a răspuns imediat solicitării Reuters de a comenta informaţia.

Cel mai bun jucătvr de tenis din lume a stârnit dezbateri la nivel mondial cu privire la drepturile persoanelor care aleg să nu se vaccineze, după ce a fost deportat din Australia, duminică seara, fiind privat de participarea la Australian Open.

Citeşte şi Victor Ciutacu, despre expulzarea lui Djokovic din Australia: „Umilirea politică a unui imens campion, pe continentul-închisoare”