Dobre, către Antonescu: Fiţi preşedintele tuturor, şi al celor care critică sau nu ştiu să laude

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a făcut, vineri, la Congresul PNL, un apel către liderul Crin Antonescu, solicitându-i să fie preşedintele tuturor liberalilor, şi al celor care critică, şi al celor care nu ştiu să laude.

RomaniaTV.net
22 feb. 2013, 15:00
Dobre, către Antonescu: Fiţi preşedintele tuturor, şi al celor care critică sau nu ştiu să laude

„Fac un apel să fiţi preşedintele tuturor liberalilor, şi al celor care critcă, şi al celor care nu ştiu să laude. E un exerciţiu bun pentru atunci când veţi fi preşedintele tuturor românilor”, a spus Victor Paul Dobre, de la tribuna Congresului PNL.

„Vă asigur că m-am străduit, mă străduiesc şi mă voi strădui din toate puterile să fiu preşedintele tuturor liberalilor, cu excepţia situaţiei în care – Doamne fereşte! – fac parte dintr-un grup infracţional organizat”, i-a replicat Crin Antonescu, de la prezidiul Congresului.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a cerut în august 2012 Camerei Deputaţilor avizul pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al Administraţiei Victor Paul Dobre care alături de secretarul de stat Ioan Căbulea au înaintat Curţii Constituţionale o adresă prin care precizau că MAI nu-şi poate asuma numărul de alegători de la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Victor Paul Dobre îi spunea unui anume „Vlad” că „Vela, ăla de la Prahova şi Fenechiu m-au făcut zob” şi că se pregăteşte „o nebunie întreagă”, iar acesta îl întreba dacă nu ar fi mai bine să fugă „din acest grup infracţional organizat”.

Fostul ministru delegat pentru Administraţie îi spunea lui „Vlad”, într-o discuţie telefonică din seara zilei de 3 august, că a vorbit cu Daniel Chiţoiu, iar acesta l-a anunţat că Victor Ponta şi Crin Antonescu au hotărât că este mai bine să îşi dea demisia, potrivit referatului prin care procurorii cereau avizul de urmărire penală pentru Victor Paul Dobre.