Doctoriţa care este acuzată de moartea fetiţei de 4 ani şi-a luat concediu medical

Doctoriţa de la spitalul din Huşi, acuzată de moartea unei fetiţe de 4 ani, s-a îmbolnăvit subit. Medicul şi-a luat concediu, chiar înainte ca o comisie de la Ministerul Sănătăţii să înceapă ancheta. Fetiţa a murit în urma unei injecţii cu antibiotic fără a fi testată dacă este alergică sau nu.

RomaniaTV.net
10 oct. 2014, 05:31
Doctoriţa care este acuzată de moartea fetiţei de 4 ani şi-a luat concediu medical

Medicul care s-a ocupat de fetiţa de 4 ani, care a murit la scurt timp după internare, şi-a luat concediu medical, informează România TV. Între timp secţia a rămas fără niciun medic specialist.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. O fetiţă de 4 ani A MURIT după ce i s-a administrat tratament antibiotic fără să fi fost testat

Fetiţa de 4 ani a murit după ce medicii i-au administrat antibiotic fără să o testeze înainte. O comisie de control a Ministerului Sănătăţii va merge la spitalul din Huşi pentru a face verificări.

Rudele fetiţei povestesc că micuţa s-a simţit rău, a primit sirop pentru febră, dar fiindcă starea ei nu s-a ameliorat, familia a decis să cheme o ambulanţă.

Citeşte şi Vă amintiţi de fetiţa SUBNUTRITĂ din Vaslui, care cântărea 5 kg la 4 ani? Ce se întâmplă cu ea acum

„Am ajuns la salvare. Ne-a întrebat asistenta de când îi e rău. I-am zis că de seara de la ora 8, respira mai greu şi o durea gâtul. I-am luat temperatura acasă, avea 39. Am ajuns la spital, ne-a luat o asistentă, i-a luat temperatura, avea 39. Imediat au pus-o în perfuzii, i-au făcut injecţie în venă cu ampicilină fără să o testeze sau să o consulte la plămâni. Am zis că ştiu ce fac, că sunt medici, că nu pot să îi comand eu. A început să se învineţească şi în momentul ăla am început să strig să nu lase fetiţa. Am sperat că o vor aduce la viaţă. Am întrebat-o pe doamna doctor cum este, dacă sunt speranţe să-şi revină. Dădeau din umeri şi mergeau cu capul în pământ şi nu spuneau nimic”, a declarat bunica fetei, potrivit Agerpres.