Doi adolescenţi din Argeş s-au cunoscut pe Facebook şi s-au filmat făcând sex. Ce a urmat este ŞOCANT

Se spune că dragoste cu forţa nu se poate. Pare a fi şi cazul unei tinere din oraşul Topoloveni, judeţul Argeş, care a fost sechestrată şi şantajată de iubitul pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare.

28 mart. 2014, 09:31
Doi adolescenţi din Argeş s-au cunoscut pe Facebook şi s-au filmat făcând sex. Ce a urmat este ŞOCANT

Fata se despărţise de el numai că bărbatul voia să continue relaţia aşa că a anunţat-o că a filmat-o în timpul unei partide de sex şi că va posta imaginile pe internet.

Elevi de liceu, satisfăcuţi ORAL de o profesoară SEXY de 24 de ani. Totul a fost aflat după ce s-a filmat FOTO 

Ca să nu facă totuşi asta, fata mai trebuia să-oi ofere o noapte de plăceri. Fata a acceptat până când în apartament a apărut un amic al bărbatului, dornic şi el să facă sex cu tânara. Acum, cei doi dau explicaţii poliţiştilor.Tânărul din Topoloveni a cunoscut-o pe eleva de 18 ani pe o reţea de socializare. Au început o relaţie care însă a durat doar câteva săptămâni.

Monstrul de la catedră. O profesoară de muzică îşi îmbăta elevii şi apoi făcea sex cu ei

Bărbatul s-a dovedit a nu fi la fel de romantic pe cât fusese când trimitea inimioare virtuale aşa că fata a pus punct idilei. Atunci tânărul a ameninţat-o că postează pe internet un filmuleţ în care cei doi erau în ipostaze intime.

Bărbatul i-a cerut fostei iubite să mai petreacă o noapte alături de el ca să nu publice filmuleţul compromiţător. Fata a acceptat, însă în apartament a apărut şi un amic al bărbatului, dornic şi el de plăceri cu tânăra. Când fata a refuzat, acesta a blocat uşa apartamentului. După minute-n şir de negocieri, fata l-a convins să o lase să plece şi s-a dus direct la poliţie.

Anchetatorii au cerut pentru cei doi şi mandate de arestare preventivă pentru şantaj şi lipsire de libertate şi riscă pedeapsa cu închisoarea.

 

Ce mai fac elevii în pauze. Atenţie, imagini XXX:

INCREDIBIL: 5% dintre adulţi verifică Facebook în timpul sexului 

Doi ELEVI de clasa a IX-a, filmaţi în timp ce făceau SEX ÎN BAIA LICEULUI VIDEO 

 

IPOTEZĂ ŞOC în cazul elevei violate de 5 colegi la Constanţa. S-ar fi folosit „drogul violului” VIDEO

 

ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor

 

SCANDAL SEXUAL în Capitală: O elevă spune că a fost violată de mai mulţi băieţi, în toaleta şcolii