SCANDAL SEXUAL în Capitală: O elevă spune că a fost violată de mai mulţi băieţi, în toaleta şcolii

O elevă de clasa a IX-a de la un liceu din Capitală susţine că a fost violată de mai mulţi băieţi, chiar în toaleta instituţiei de învăţământ.

24 ian. 2013, 06:59
SCANDAL SEXUAL în Capitală: O elevă spune că a fost violată de mai mulţi băieţi, în toaleta şcolii

O elevă de la Grupul Şcolar Industrial „Dimitrie Gusti” din sector 5 din Capitală susţine că a fost violată de cinci băieţi, în toaleta de la etajul doi al şcolii.

Scandalul sexual a ieşit la iveală, miercuri. Poliţia susţine că nu s-a depus nicio plângere, dar se fac verificări la şcoală. Şi Inspectoratul Şcolar Bucureşti a anunţat că va dechide o anchetă.

Câţiva apropiaţi ai victimei au declarat că actul sexual a fost consimţit şi că nu ar fi deloc vorba de un viol.

„Este vorba de un fenomen scăpat de sub control. Tinerii au o percepţie deformată despre sexualitate şi de aici până la această cumplită aberaţie de a face sex în grup în toaleta şcolii nu a fost decât un singur pas”, a declarat psihologul Hanibal Dumitraşcu.

„Modelele pe care societatea le oferă ne aduc în asemnea situaţie. Din cauza programei care este excesiv de încărcată, profesorilor nu le mai rămâne timp să le facă şi educaţie”, a adăugat Ecaterina Andronescu.

Oamenii care locuiesc lângă Grupul Şcolar „Dimitrie Gusti” spun că se confruntă şi cu alte probleme provocate de elevi. „Mulţi copii vin şi se droghează. Anunţăm poliţia, care nu poate să facă nimic. Eu personal am prins drogaţi”, a declarat un bucureştean din sectorul 5.

Părinţii elevilor implicaţi în incident au fost chemaţi, joi dimineaţă, la şcoală, unde au stat de vorbă cu directoarea şi reprezentanţi ai poliţiei.