Doi antivaccinişti influenţi au murit la câteva zile unul de altul. Famiile acuză un „atac spiritual al inamicului”

Johann Biacsics, liderul mișcării antivacciniste din Austria a murit de COVID, după ce s-a tratat acasă cu dezinfectant. De asemenea, la câteva zile, un cunoscut televanghelist creștin și militant antivaccin din SUA, Marcus Lamb, a murit răpus de virus.

03 dec. 2021, 14:26
Doi antivaccinişti influenţi au murit la câteva zile unul de altul. Famiile acuză un „atac spiritual al inamicului”

Johann Biacsics (65 ani), unul dintre cei mai cunoscuţi antivaccinişti din Austria, se infectase în octombrie și anunțase că a început să-și administreze o soluție pe bază de dioxid de clor, o substanță toxică pe care a promovat-o ca fiind un tratament pentru coronavirus. El se lăudase că a învins boala, însă la începutul lunii noiembrie a ajuns la spital cu simptome severe și a fost testat pozitiv. El a refuzat internarea, iar câteva zile mai târziu, pe 25 noiembrie a murit.

Acum, fiul austriacului a lansat o strângere de fonduri online pentru a da în judecată ziarele care au pus sub semnul întrebării studiile tatălui său privind tratamentele alternative.

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale antivaccinistului Mihai Făgădaru, răpus de Covid. „Mi-e că o să mor p-aici. Nu mai pot!! Nu mai pot!!”

În ceea ce-l priveşte pe Marcus Lamb (64 ani), acesta a spus în repetate rânduri că vaccinul împotriva COVID-19 „nu este cu adevărat un vaccin, ci o o injecție experimentală periculosă”. De altfel, el a susținut că oameni mor sau au tulburări neurologice din cauza vaccinului.

Fiul lui Marcus Lamb, Jonathan Lamb, a descris diagnosticul de COVID-19 al tatălui său ca un „atac spiritual al inamicului”.

Nu există nicio îndoială în mintea mea că acesta este un atac spiritual al inamicului. Oricât de mult părinții mei au continuat să-i informeze pe toți despre ce se întâmplă în pandemie și despre unele dintre modalitățile de a trata COVID, nu există nicio îndoială că inamicul nu este mulțumit de asta și face tot ce poate pentru a-l înlătura pe tatăl meu”, a spus Jonathan Lamb, potrivit The New York Times.

Citeşte şi Părintele Bartolomeu de la Muntele Athos, despre antivaccinişti: „În jurul nostru miroase a moarte, dar ei nu o văd”