Doi bărbaţi au fost ÎMPUŞCAŢI la furat de cireşe. Paznicul livezii este cercetat pentru uz de armă letală

Două persoane au ajuns la spital după ce administratorul unei livezi din judeţul Sibiu le-a împuşcat. Primii se aflau la furat de cireşe, iar atunci când au fost prinşi de cel din urmă au devenit violenţi.

25 iun. 2014, 09:02
Doi bărbaţi au fost ÎMPUŞCAŢI la furat de cireşe. Paznicul livezii este cercetat pentru uz de armă letală

Incidentul a avut loc marţi noaptea, în jurul orei 23:00, când Inspectoratul de poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat despre faptul că administratorul livezii de cireşi din localitatea Dobîrca a împuşcat două persoane în zona picioarelor, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi MOTIVE ca să mănânci CIREŞE. Vezi ce beneficii aduc sănătăţii tale

Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit faptul că R. S. de 42 de ani şi J. G. de 63 de ani, ambii domiciliaţi în satul Dobîrca, au pătruns fără drept în livadă, de unde au încercat să sustragă cireşe, fiind surprinşi de către administratorul fermei pomicole, pe care l-au ameninţat şi au încercat să îl lovească, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Administratorul avea asupra sa o armă de vânătoare cu care a tras două focuri, rănindu-i pe cei doi în zona picioarelor, după care aceştia au fugit.

Citeşte şi Leacuri de la bunica: De ce e bine să mănânci „o mână” de cireşe pe zi

Ulterior, hoţii au solicitat intervenţia unui echipaj SMURD, care i-a preluat de la domiciliu şi i-a transportat la Spitalul Judeţean Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar administratorul fermei este cercetat penal pentru uz de armă letală fără drept, mai transmit poliţiştii.