Doi concurenţi s-au prăbuşit pe scenă la X Factor

Emoţiile au ajuns, luni seara, la cote maxime în faza eliminărilor de la X Factor. La finalul celor trei zile de bootcamp, concurenţii au avut parte de momente tensionante. Ioana Anuta şi Tudor Todut, doi tineri care au impresionat în etapa audiţiilor, s-au simţit în bootcamp ca în faţa unui pluton de execuţie. Când au auzit verdictul, au căzut în genunchi.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 07:25

După o lungă perioadă de aşteptare, Tudor şi Ioana se întorc pe scenă, alături de alte două concurente, pentru a afla verdictul. Cheloo este cel care le dă tuturor o veste proastă. „Vă mulţumim, pentru voi concursul s-a terminat! O seară bună în continuare. Vă aşteptăm la anul!”, a spus Cheloo.

Şi pentru că toată lumea era pur şi simplu şocată, juratul îi întreabă: „Ce n-ati înţeles fraţilor?”. După câteva secunde Bittman preia controlul şi anunţă că Iulia este prima din cei patru care pleacă.

“Tudor, esti mai îngâmfat decât mine, lucru care mă deranjează. Am crezut că sunt cel mai bun în această direcţie”, spune Cheloo. După ce i-au ţinut câteva secunde în suspans, cei trei tineri primesc, în sfârşit, verdictul: DA.

Emoţiile au fost prea mari, iar Ioana şi Tudor se prăbuşesc, în sincron, în genunchi. “Mama, parcă a fost pluton de execuţie aici!”, spune Bittman, amuzat de reacţia celor doi. VEZI VIDEO.

Anul acesta marele premiu X Factor este în valoare de 200.000 euro.