Doi copii au dispărut în timp ce se aflau la scăldat pe malul Mureşului, iar alţi trei prieteni au ajuns la spital

Doi copii, o fată şi un băiat din judeţul Alba, sunt căutaţi, luni seară, de către pompierii militari, după ce au dispărut în timp ce se aflau la scăldat pe malul Mureşului, alţi trei copii care se aflau cu aceştia fiind preluaţi de echipaje medicale şi transportaţi la spital pentru că li s-a făcut rău, cel mai probabil, din cauza caniculei.

31 iul. 2017, 16:22
Doi copii au dispărut în timp ce se aflau la scăldat pe malul Mureşului, iar alţi trei prieteni au ajuns la spital

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pompierii militari din Alba Iulia şi Sebeş caută în zona râului Mureş doi copii, o fată de 13 ani şi un băiat în vârstă de 17 ani, care au dispărut în timp ce se aflau la scăldat. Cei doi, împreună cu alţi prieteni, au mers la scăldat în râul Mureş, în zona unui pod din comuna Vinţu de Jos, când ar fi dispărut în apele râului.

Pentru căutarea celor doi copii au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri care folosesc bărci pneumatice pentru căutarea lor. fiind ajutaţi şi de localnicii din comună.

De asemenea, alţi trei copii care se aflau cu aceştia la scăldat au fost preluaţi, luni seară, de echipaje SMURD şi transportaţi la Spitalul Judeţean Alba după ce li s-a făcut rău, cel mai probabil, din cauza caniculei.

Judeţul Alba se află, luni, sub avertizare cod galben de caniculă şi disconfort termic, fiind înregistrate temperaturi între 35 şi 37 de grade Celsius.

Citeşte şi Copiii dispăruţi în zona cabanei Piatra Arsă au fost găsiţi