Doi copii și un tânăr de 19 ani au fost răniți după ce o mașină s-a răsturnat pe DN2

Accident grav în Suceava. Un șofer de 19 ani și doi copii au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 2.

03 oct. 2023, 09:33

O mașină în care se aflau trei persoane, dintre care doi copii, s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe drumul naţional DN2 în localitatea Buneşti din judeţul Suceava.

Citește și: Microbuz cu 18 copii implicat într-un accident în Olt. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

La volanul mașinii care s-a răsturnat se afla un tânăr de 19 ani. Alături de el în autoturism se mai aflau un copil de 10 ani şi altul de 10 luni. Atât şoferul cât şi cei doi copii au fost răniţi, fiind preluaţi de către echipajele medicale pentru a fi duşi la unitatea de primiri urgenţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

„Intervin pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În autoturism se aflau un adult şi doi minori, care sunt preluaţi de către echipajele medicale şi paramedicale şi vor fi transportaţi la UPU Suceava”, au precizat oficialii ISU.

Citește și: Denis a murit cu două zile înainte de a împlini 18 ani. Adolescentul și-a găsit sfârșitul pe E85, într-un accident de motocicletă

Pe timpul cercetărilor la faţa locului, traficul pe DN2 s-a desfăşurat alternativ pe un singur sens.

Mașină condusă de un tânăr de 20 de ani intrată în parapet pe DN64

Un accident rutier grav s-a produs, marți dimineață, și pe DN 64 în localitatea vâlceană Vlădești. Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina într-un parapet din beton.

În urma impactului, a rezultat rănirea tânărului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/ l alcool pur în aerul expirat