Doi interlopi, închişi la Rahova, păstrează legătura cu cei de afară prin Facebook VIDEO

Cine crede că închisoarea este un loc unde infractorii sunt izolaţi de restul lumii, se înşeală. În România deţinuţii nu numai că au telefoane mobile în celule, dar se şi bucură de internet şi de reţelele de socializare.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 08:28
Doi interlopi, închişi la Rahova, păstrează legătura cu cei de afară prin Facebook VIDEO

Doi deţinuţi care s-au plictisit în penitenciarul Rahova, unde se află de aproape doi ani, şi-au creat conturi pe Facebook şi au postat mesaje şi fotografii din închisoare.

Aflaţi în Penitenciarul Rahova, Ciprian Suciu şi Ioan Vivi Fizidean, interlopi din clanul lui Uţu Rohozneanu, păstrează legătura cu cei de afară prin reţelele de socializare. Cei doi s-au pozat cu colegi de celulă şi au postat fără nicio problemă imaginile pe internet.

Ba mai mult, Ciprian Suciu transmite duşmanilor mesaje ameninţătoare şi primeşte încurajări de la cunoscuţi pe Facebook. Tânărul, fost jandarm, ispăşeşte o pedeapsă de cinci ani pentru şantaj, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat.

A postat pe pagina lui de Facebook: „Au mai rămas foarte puţine zile până voi fi din nou ca pasărea cerului. Vai de voi duşmanilor! Aţi crezut că am să mor?

Ioan Vivi Fizidean apare şi el în imagini pe Facebook împreună cu alţi deţinuţi. Bărbatul, cunoscut ca locotenentul lui Uţu Rohozneanu, pare să fi uitat că trebuie să stea 12 ani după gratii. El a fost condamnat după ce a emis mai multe file CEC false şi a prejudiciat 35 de firme din Arad şi chiar Ministerul Finanţelor.