Doi români, plecați din țară în căutarea unui trai mai bun, au fost găsiți morți în Spania

Poliția investighează moartea a doi români, o femeie și un bărbat, ale căror cadavre au fost găsite, vineri dimineața, 12 ianuarie, în centrul cartierului Veleno din Torre del Mar.

13 ian. 2024, 14:40
Doi români, plecați din țară în căutarea unui trai mai bun, au fost găsiți morți în Spania
Doi români, găsiți morți în Spania

Doi români, găsiți morți în Spania. Surse din poliție au dezvăluit că femeia avea semne de asfixiere, în timp ce bărbatul ar fi fost găsit spânzurat în locuința fiului femeii.

Citește și: Secretul văduvei Vasilica de la Roșcani a fost descoperit! Cine este amantul din cauza căruia Gheorghiță și-a luat viața. Toată lumea este în șoc!

Anchetatorii au mers de dimineață la casa în care a fost găsită femeia, pe strada Doctor Fleming. Se numea Ana și avea 57 de ani, la fel ca bărbatul. Ambii erau de origine română, deți locuiau și lucrau în Spania de ani de zile.

Conform surselor, fiul femeii, în vârstă de 34 de ani, a fost cel care i-a găsit cadavrul în clădire, unde a mers după ce a aflat că mama lui nu s-a prezentat la serviciu.

După descoperirea cumplită, cadavrul uniu bărbat a fost localizat într-o altă locuință din același municipiu. Polițiștii bănuiesc că este soțul femeii și că acesta ar fi putut să se sinucidă, deși identitatea nu i-a fost încă confirmată, scrie diariosur.es.

Citește și: O femeie de 30 de ani s-a aruncat de la etajul 3 împreună cu bebeluşul ei, după ce apartamentul i-a fost cuprins de flăcări. Copilul este în stare critică

Bărbatul s-a spânzurat în casa fiului femeii, pe care o renova. Potrivit celor spuse de membrul familiei, un vecin a fost cel care a sunat la poliție atunci când a găsit cadavrul.