Doliu în lumea filmului. Celebrul actor Clark Middleton a fost ucis de un virus periculos: „Nu există nici un remediu cunoscut”

Întreaga lume a filmului este în doliu, după ce Clark Middleton s-a stins din viaţă la 63 de ani. Actorul a fost infectat cu un virus extrem de periculos şi nu a existat niciun remediu care să îl salveze.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 13:39
Doliu în lumea filmului. Celebrul actor Clark Middleton a fost ucis de un virus periculos: „Nu există nici un remediu cunoscut”

Cea care a făcut anunțul trist a fost chiar soția actorului din celebra producție „Kill Bill’, Elissa, dezvăluind că soţul ei a fost infectat cu virusul West Nile. Acest tip e virus afectează în general păsările, dar și oamenii și se transmite, în special, prin înțepături de țânțar.

Cu inimile grele, anunțăm moartea unei vieți eminamente demne de sărbătoare: Clark Tinsley Middleton, 63 de ani – iubit, actor, scriitor, regizor, profesor, erou, soț, frate, prieten. Clark a plecat dintre noi pe 4 octombrie ca urmare a virusului West Nile, pentru care nu există nici un remediu cunoscut. Clark a fost un suflet frumos care a petrecut o viață sfidând limitele și pledând pentru persoanele cu dizabilități, a transmis Elissa, potrivit variety.com.

De-a lungul carierei sale, Middleton a lucrat cu regizori celebri, printre care și Quentin Tarantino, în „Kill Bill Vol. 2′, Ang Lee în „Taking Woodstock’, Bong Joon Ho în „Snowpiercer’ și Frank Miller și Robert Rodriguez în „Sin City’.