Doliu în lumea muzicii de petrecere din România! A murit un celebru lăutar VIDEO

Este doliu în lumea lăutarilor după ce unul dintre cei mai buni acordeonişti din România, Costel de la Bolintin sau Nea Costel, așa cum îl cunoștea o țară întreagă, a murit.

07 mart. 2023, 11:10
Doliu în lumea muzicii de petrecere din România! A murit un celebru lăutar VIDEO
Doliu în lumea muzicii de petrecere din România! A murit un celebru lăutar, nume mar

Doliu în lumea muzicii de petrecere din România! Costel de la Bolintin era unul dintre cei mai căutați, apreciați și iubiți acordeoniști de la noi, fiind invitat la foarte multe evenimente private, botezuri sau nunți. Moartea sa a întristat nume mari ale muzicii de petrecere din România, printre care Marian Mexicanu sau Viorica de la Clejani, scrie SpyNews.

Citeşte şi: A murit celebrul „Clocoteală”, ultimul lăutar al Iașului! Acordeonul a fost găsit abandonat în gară VIDEO

Familia lui Costel de la Bolintin este în continuare în stare de șoc, iar fanii marelui acordeonist sunt înmărmuriți de durere: „Muzica lăutărească este mai săracă și mai săracă. Drum lin spre cer și spre soția dumitale pe care ai iubit-o enorm” / „Dumnezeu să-l ierte pe marele Costel Bolintin Regele Horelor Mari ale României. Drum Lin Către Ceruri Dulceața României!” / „Dumnezeu să-l odihnească în pace”.

Citeşte şi: Sfârșit tragic! Irinel Buneață, un cunoscut lăutar din Buzău, s-a stins din viață la 28 de ani, într-un accident cumplit. Gestul emoționant pentru familie făcut chiar înainte să moară