Doliu în lumea sportului. Un fotbalist de doar 24 de ani a murit, după ce s-a înecat într-un canal

Tragedie în lumea sportului. Un fotbalist de 24 a murit înecat într-un canal din Amsterda, în timpul unei vacanțe.

23 mai 2023, 13:26
Doliu în lumea sportului. Un fotbalist de doar 24 de ani a murit, după ce s-a înecat într-un canal
Fotbalist mort la 24 de ani

Un fotablist în vârstă de 24 de ani, Gabriele „Gallo” Gallani, a murit înecat într-un canal din Amsterdam, în timp ce se afla în vacanță.

Încă nu sunt cunoscute circumstanțele decesului. Patronul echipei la care juca tânărul fotbalist a delarat că acesta era un înotător foarte bun.

Gabrielle era căpitanul echipei ASD Piccardo Traversetoloevolua, aflată în Liga a cincea din Italia.

Citește și: Un fotbalist a murit pe teren la doar 20 de ani. Prin donarea de organe a salvat alte două vieţi VIDEO

Bărbatul se afla în vacanță în Amsterda, alături de opt prieteni, în momentul în care a căzut într-un canal. Acesta a fost scos din canal când încă era în viață, dar, din păcate, a decedat câteva ore mai târziu, potrivit realitatea.net.

Echipele de salvare au ajuns la locul incidentului și l-au scos pe fotbalist din canal când încă avea puls și a fost transportat la spital, unde a decedat.

În acest moment, poliția cercetează imaginile de pe camerele de filmat din zonă și analizează declarațiile celor care erau alături de el.

Citește și: Adrian Cristea iubește din nou. Cine este Andreea, noua iubită a fostului fotbalist: „Amândoi ne dorim o familie și copii”

„Un lider tăcut pe teren. Un exemplu pentru colegii săi. Un tip cu un suflet bun și respectuos”/ „Te vom purta pentru totdeauna în inimile noastre. Rămas bun, Gabri!”/„Este greu să găsești cuvintele potrivite pentru ceea ce s-a întâmplat”/„Ai sosit când erai copil, singurul lucru pe care îl putem face acum este să-ți păstrăm vie amintirea. Inutil să mai adaugi ceva momentan. Salut, Gallo”, au transmis oamenii de la clubul la care evolua Galliani.

„Era puternic și avea o personalitate excelentă. Știa să vorbească și se înțelegea cu toată lumea. Nu bea, nu fuma și nu se droga: era sportiv și știa să înoate foarte bine”, a transmis patronul clubului, Luca Prampolini.