Doliu în muzica românească. Nosfe de la Șatra Benz a murit subit la 37 de ani, imediat după concert

În vârstă de 37 de ani, rapperul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz. De asemenea, Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”.

16 oct. 2022, 16:50

UPDATE: Nosfe a murit, ce spune Poliţia: ”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”.

Lumea muzicală e în șoc după anunțul că Nosfe a încetat din viață. Seara trecută rapperul susținuse un concert. Anunțul că artistul nu se mai află printre noi a fost făcut de Rava, pe paginile de socializare. În vârstă de 37 de ani, rapperul activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra BENZ. De asemenea, acesta a colaborat și cu Ruby pentru piesa ”Condimente”.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a transmis Șatra Benz.

Fiu de politician, implicat într-un accident rutier. A lovit un copil care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure
Nosfe a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară. Pe numele său real, Darius Vlad Creţan, rapperul s-a născut pe data de 24 martie, în Galaţi. Acesta activa solo, dar şi în cadrul trupei Şatra B.E.N.Z.. Potrivit informațiilor, primul concert pe care l-a susținut a avut loc în orașul său natal, iar cel de-al doilea, în Brăila. Rapperul a intrat în atenția lumii mondene și nu numai și prin intermediul colaborărilor pe care le-a avut cu Ruby, pentru piesa „Condimente“, sau „Papi„, dar şi cu piesa „Turist“, alături de Ale Blake.

Lumea muzicală e în șoc după anunțul că Nosfe a încetat din viață. Seara trecută rapperul susținuse un concert. Anunțul că artistul nu se mai află printre noi a fost făcut de Rava.

Nosfe a sfidat moartea cu mai mult timp în urmă: „Era să iau foc în casă efectiv”
Darius Vlad Crețan, pe numele său real, a povestit că în urmă cu mai mulți ani, atunci când se afla în Italia, a trecut printr-o experiență nefericită. La vremea respectivă, în vârstă de 20 de ani, Nosfe se stabilise la Roma, iar într-o zi, celebrul trapper pregătise o porție de cartofi pentru a-i pune la prăjit.

Marius Tucă este în doliu. Tatăl jurnalistului s-a stins din viaţă. Poezia emoţionantă pe care i-a dedicat-o părintelui său
Nosfe a recunoscut că băuse câțiva litri de tărie, apoi a plecat cu mai mulți prieteni la fotbal. După ce s-a întors, a pus cartofii pe care îi avea deja pregătiți la prăjit, apoi a așteptat să fie gata. La un moment dat, acesta i-a verificat, însă a considerat că mai trebuie lăsați la prăjit, așa că s-a dus înapoi în cameră. La puțin timp a văzut cum ieșea fum negru și a tras o sperietură zdravănă, fiind la un pas de a arde de viu, în casă.