Doliu în PSD. Un lider local al social-democraţilor a murit la doar 52 de ani

Consilierul local din partea PSD Călin Durla (Satu Mare) a încetat din viață, marți seara, la spital, după o luptă lungă cu o boală nemiloasă.

25 mai 2022, 10:47
Doliu în PSD. Un lider local al social-democraţilor a murit la doar 52 de ani

Tragicul anunț a fost făcut public de către primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, pe pagina de Facebook. Călin Durla a fost ales în cadrul Consiliului Local Satu Mare din partea PSD. De altfel, acesta a fost luat în calcul și pentru funcția de viceprimar al municipiului Satu Mare în ultimii ani.

Durla a fost un reputat profesor de matematică, ocupând și funcția de inspector general școlar în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

„Aflu cu nespusă tristeţe vestea dispariţiei prietenului meu Călin Durla. Satu Mare pierde un om de mare valoare, care din postura de profesor și consilier local și-a pus amprenta pe dezvoltarea orașului nostru, dar mai ales a învățământului din Satu Mare. Călin a însemnat mult pentru noi. Avea o fire magnetica, ii electriza pe toți cei din jur. Am fost foarte apropiat de el. A fost mai mult decât un coleg, mai mult decât un prieten. Ne gândim la familia lui, la toți cei care l-au cunoscut și colegii care l-au iubit. Azi e o zi tristă pentru Satu Mare și pentru noi toți. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris pe Facebook Kereskenyi Gabor.

Citeşte şi: CTP, reacţie virulentă după vizita preşedintei Ungariei în România. „A venit în Transilvania ca și cum românii n-ar exista”