Doliu în televiziune. A murit „Bursucu”

Lumea presei din România este din nou în doliu! Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit în urmă cu scurt timp. Acesta lucra la Televiziune Publică și a lăsat în urmă o fiică de 19 ani.

20 ian. 2020, 08:56

Televiziunea Română s-a îmbărcat luni în straie de doliu. Moartea fulgerătoare a jurnalistului Valentin Gheorghiu i-a doborât pe colegii acestuia, iar mesajele lor sunt pline de tristețe.

Jurnalistul a lăsat în urma sa o fiică în vârstă de 19 ani, dar și mulți „copii”, colegi din presă, pe care i-a ajutat sau i-a învățat tainele meseriei.

„Prea tanar, Valentin Gheorghiu (Bursucu) a plecat dintre noi. Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a scris Corneliu Matache, coleg la TVR.

DOLIU la Steaua! A murit Cristian Marius Cîrlan

„Eram cu tine în lift zilele trecute și cineva- nu mai știu cine – îți ura „Drum bun!” Nu prea am înțeles, tu nu prea pleci, am crezut că-n vreo vacanță întârziată. Bursucule, tu acolo te pregăteai să pleci?!!! Dacă știam, mă-ncuiam în lift cu tine!
Spune-mi că toți mă mint!!!”, a scris o fostă colegă pe Facebook.

„Ajunge, moarte! Destul!” / „Somn lin, Bursucule” / „Rămas bun, Vălica, prieten drag și bun. Îți mulțumim că ne-ai făcut loc în inima ta mare, că ai râs și ai plâns cu noi, că ne-ai ajutat pe mulți dintre noi” sunt doar câteva dintre mesajele apropiaţilor sfâşiaţi de durere la aflarea veştii.