Doliu în TVR. De numele lui se leagă cea mai longevivă emisiune de la postul public

Cosmin Andrei de la Televiziunea Națională a murit. El era producătorul emisiunii Viața Satului, de la TVR, cea mai logevivă emisiune. Cosmin Andrei a încetat din viață joi, dar deocamdată nu se cunosc cauzele decesului.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 08:17
Doliu în TVR. De numele lui se leagă cea mai longevivă emisiune de la postul public

Reprezentanții emisiunii Sens și contrasens au lăsat și ei un mesaj: „Din nefericire viața are o finalitate numită moarte care pentru noi toți viii pare un moment trist, sfâșietor.Prietenul și colegul meu Cosmin Andrei, fost producător și reporter la cea mai veche emisiune tv din România, Viața Satului, a ales să plece dintre noi în floarea vârstei lăsând în urmă durere. Eu nu vreau să plâng dar sunt încă viu și nu mă pot abține. Cosmine, de oriunde ne privești acum, să ne înțelegi slăbiciunea umană!”.

 

Daniel Butănoiu, un apropiat, a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. „Din păcate ,pe seara ,am primit o veste trista legata de Cosmin Andrei de la Viata Satului cum ca nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tata, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Citește și: Poliția Animalelor, înființată OFICIAL în România! Guvernul începe angajările: va avea 488 de angajaţi şi 88 de medici veterinari
De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante pentru cariera din televiiune. Unul dintre acestea a fost primit în 2015, la galele APTR. A primit o distincție pentru emisiunea Viața Satului, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu.


loading...