DOLIU la Consiliul Judeţean Vaslui. Consilierul personal al lui Dumitru Buzatu a murit de COVID-19

E doliu la Consiliul Judeţean Vaslui. Consilierul personal al şefului CJ, Dumitru Buzatu, a murit, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus (COVID-19). Cezar Aftimescu a fost transferat la o clinică din Iaşi, după ce starea lui de sănătate i s-a agravat. Bărbatul era cunoscut cu mai multe afecţiuni cardiace şi pulmonare. Soţia sa se află în izolare la domiciliu şi urmează ca de înmormântare să se ocupe Consiliul Judeţean Vaslui. 

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 06:29

Unul dintre colegii consilierului şi-a exprimat regretul, după ce a aflat că Cezar Aftimescu a murit sâmbătă, conform Vremeanoua.ro.

Cezar Aftimescu, consilierul personal al şefului CJ Vaslui, a murit de COVID-19 - vremeanoua.ro

„Am primit astăzi cu durere vestea că unul dintre cei mai experimentaţi colegi de la Consiliul Judetean Vaslui nu mai este printre noi. Un bun profesionist şi, în egală măsură, un om blând şi cumpătat, a continuat să muncească asiduu în cadrul tuturor proiectelor în care era implicat, chiar dacă imaginea sa a fost, nu de puţine ori, terfelită de oameni sau grupuri de interese care doreau să lovească, indirect, în conducerea instituţiei noastre. Multă putere familiei şi celor apropiaţi pentru a putea trece usor peste pierderea suferită. Înţelepciunea celui de-al doisprezecelea ceas acelora dintre noi care, chiar şi acum, nu contenesc în a împroşca ură şi venin. Rămas bun, domnule Aftimescu!”, a scris Alexandru Barbu, pe Facebook.

Tătaru, vizită inopinată la Vaslui. Anchetă în cazul fiicei unui ambulanţier, infectată cu COVID şi plecată la mare

O anchetă epidemiologică la Consiliul Judeţean Vaslui a fost dispusă, după ce bărbatul a fost diagnosticat cu COVID-19. Toţi consilierii şefului CJ Vaslui şi-au efectuat testele pentru noul coronavirus, iar rezultatele au fost negative.

Primul caz de coronavirus la Consiliul Judeţean Vaslui. Un consilier personal al lui Dumitru Buzatu, diagnosticat cu COVID-19

CJ Vaslui a adoptat un plan de măsuri pentru a preveni răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus, iar una dintre obligaţiile angajaţilor a fost purtarea măştilor de protecţie. Cel mai mare opozant al acestei măsuri a fost chiar Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui. Buzatu a refuzat în mai multe şedinţe ale CJ să poarte mască.

Baron PSD: „Nu cred în coronavirus. Nu port mască şi e decizia mea. Evident, cred în Dumnezeu”