Doliu la Hollywood! Fanii „Game of Thrones” sunt împietriți de durere

Fanii serialului ”Game of Thrones” sunt în doliu, după ce actorul Darren Kent a murit la vârsta de 36 de ani. Deși rudele nu au anunțat cauza decesului, presa internațională spune că actorul s-a luptat de-a lungul timpului cu osteoporoza, artrita și o afecțiune extrem de rară a pielii.

15 aug. 2023, 23:14
Doliu la Hollywood! Fanii „Game of Thrones” sunt împietriți de durere
Doliu la Hollywood! Fanii „Game of Thrones” sunt împietriți de durere

Fanii „Game of Thrones” sunt împietriți de durere. Îndrăgitul actor a murit vineri, pe data de 11 august, chiar sub privirile părinților, dar și a celui mai bun prieten al său.

Citește și Doliu în politica românească! Deputatul Francisc Tobă a murit la vârsta de 70 de ani

Fanii „Game of Thrones” sunt împietriți de durere

Vestea morții lui Darren Kent a fost făcută marți de agenția Carey Dodd Associates, care nu a precizat care au fost cauzele ce au produs această tragedie.

Cu toate acestea, presa internațională afirmă că de-a lungul carierei sale, îndrăgitul actor s-a luptat cu osteoporoza, artrita și o afecțiune extrem de rară a pielii.

„Cu profundă tristețe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten și client Darren Kent a încetat din viață vineri, în liniște. Părinții și cel mai bun prieten al său i-au fost alături. Gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia sa în aceste momente dificile. Odihnește-te în pace, prietenul meu”, au scris reprezentanții agenției pe Twitter.

Vestea morții lui Darren Kent a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut și apreciat. Aceștia au ținut să îi aducă un ultim omagiu actorului prin intermediul rețelelor de socializare, unde curg mesajele de condoleanțe.

„Am tot amânat acest moment pentru că nu-mi vine să cred că trebuie să-i aduc un omagiu minunatului meu prieten Darren Kent. Am citit deja atât de multe omagii frumoase de la atât de mulți oameni care îl iubesc și îl respectă pe această ființă umană uimitoare. A fost o inspirație totală pentru mine și pentru mulți alții. Am avut onoarea să lucrez și să colaborez cu el în multe ocazii, dar cea mai mare onoare a fost să îi fiu prieten. (…) Îmi va fi dor de tine Darren și, așa cum spuneai mereu la sfârșitul mesajelor și mesajelor vocale, te iubesc, amice. Ai fost cu adevărat un Superman”

„Transmit cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Darren Harper/ Darren Kent, un actor și regizor atât de cald, bun, muncitor și talentat din Southend, despre care am aflat cu tristețe că nu mai este printre noi. A fost o persoană minunată de cunoscut și cu care am lucrat.”

„Sunt șocat, devastat și cu inima frântă să aflu că bunul meu prieten Darren Harper/Kent a murit vineri, 11 august. (…) Darren a fost un actor, regizor, creator și om incredibil. Toată viața s-a luptat cu sănătatea sa, dar a fost întotdeauna cea mai pozitivă, bună, grijulie și generoasă persoană în ciuda acestui lucru. (…) Darren m-a inspirat în fiecare zi din viața lui. Nu a lăsat niciodată circumstanțele să îi întunece strălucirea și, indiferent de orice obstacol, a realizat atât de multe lucruri în viața și cariera sa, la care mulți dintre noi doar visăm.

Nu numai că a fost o sursă de inspirație, dar a fost întotdeauna și cel mai mare susținător al celorlalți! (…) Este un șoc total că am pierdut un suflet atât de frumos și de talentat atât de tânăr. (…) Mi-am pierdut prietenul și fratele. Cineva pe care îl consider din familie. Te iubesc, Darren, și nu va trece o zi în care să nu mă gândesc la tine. A fost un privilegiu pentru mine să te cunosc”, sunt o parte dintre mesajele postate de internauți pe rețelele de socializare.

Citește și O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai. Încerca să coboare scaunul rulant în care se afla fiica ei de 12 ani