Doliu la Regia Națională a Pădurilor. Directorul Direcţiei Silvice Sibiu a murit la 62 de ani

Directorul Direcției Silvice Sibiu, subordonată Regiei Naționale a Pădurilor (ROMSILVA), s-a stins din viață, duminică, la vârsta de 62 de ani. Robert Blaj a fost, totodată, un reputat profesor universitar, autor al mai multor lucrări științifice recunoscute atât la nivelul forurilor academice din țară, cât și al celor de peste hotare.

25 oct. 2021, 10:49
Doliu la Regia Națională a Pădurilor. Directorul Direcţiei Silvice Sibiu a murit la 62 de ani

Doliu la Regia Națională a Pădurilor. Vestea decesului directorului Direcției Silvice Sibiu i-a cutremurat pe cei care-l cunoşteau. Familia și apropiații sunt în stare de şoc. Aceștia spun că bărbatul s-a stins în urma unei boli incurabile.

Astăzi a murit o persoană dragă mie, o persoană pe care am respectat-o, o persoană cu care am petrecut multe clipe frumoase, multe deplasări, Chișinău, Tirana, Nurnberg, Monte Carlo, Madrid, Milano, Viena, Istanbul, Roma, o persoană cu care m am ajutat ani de zile…

Astăzi a murit un prieten… Astăzi a murit, ROBERT BLAJ! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris pe pagina de Facebook unul dintre apropiații directorului Direcției Silvice Sibiu.

La rândul lor, colegii din administrația publică deplâng trecerea în neffiinţă a lui Robert Blaj.

„Purtat de îngeri, un suflet bun se înalță la cer, mai aproape de Dumnezeu! Primarii comunelor din județul Sibiu deplâng săvârșirea întru dreaptă credință a celui care a fost: ing. Robert BLAJ, directorul general al Direcției Silvice Sibiu. Adresăm familiei „sincere condoleanțe” și rugăm pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au transmis primarii județului Sibiu pe pagina Filiala Județeană Sibiu a Asociației Comunelor din România.

Citeste si Mama medicului antivaccinist Răzvan Constantinescu a murit. Femeia dezvoltase complicaţii în urma infectării cu coronavirus

Doliu la Regia Națională a Pădurilor. Cine a fost Robert Blaj

Robert Blaj a condus Direcția Silvică Sibiu pe durata mai multor mandate, anterior reprezentând Ocolul Silvic Miercurea Sibiului. Acesta era profesor la Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu și, de asemenea, membru al Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu. Bărbatul a fost și șeful Ocolului Silvic Miercurea Sibiului, potrivit mesageruldesibiu.ro.

Robert Blaj a absolvit în anul 1984 Facultatea de Silvicultură din Brașov, are un master în managementul calităţii la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și urma să obțină doctoratul la Universitatea Transilvania din Brașov pe teme  de biodiversitate vegetală şi animală.

De asemenea, Robert Blaj era membru al Forumului Democrat al Germanilor din România.

De-a lungul carierei sale, a publicat o serie întreagă de lucrări științifice recunoscute atât de forurile academice din România cât și din străinătate.

Citeste si Serghei Mizil este în doliu. Sonia Donca, sora lui şi una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceauşescu, a murit


loading...