Donald Trump a lovit un copil cu o minge în cap. Moment amuzant cu fostul preşedinte al SUA VIDEO

Fostul președinte Donald Trump a lovit accidental un copil în cap cu o minge de baseball la un meci din Liga Profesionistă Nord-Americană de Baseball, MLB.

08 nov. 2021, 18:28
Donald Trump a lovit un copil cu o minge în cap. Moment amuzant cu fostul preşedinte al SUA VIDEO

Donald Trump asista împreună cu soţia sa, Melania, la meciul dintre Atlanta Braves și Houston Astros, din MLB. Un videoclip care a fost distribuit pe Twitter îl arată pe un tânăr care își aruncă mingea de baseball către Trump în speranța că acesta îi va oferi un autograf.

Fostul președinte prinde mingea și îi cere unui agent din apropiere un pix. După ce a semnat mingea de baseball, Trump i-a aruncat-o înapoi fanului, însă atunci când a aruncat mingea înapoi, el a lovit un alt tânăr în cap. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma incidentului.

Citeşte şi Sute de adepţi QAnon s-au adunat în Dallas, la locul asasinării lui John F. Kennedy, pentru a aştepta învierea fiului acestuia, care ar urma să-l reinstaureze pe Trump preşedinte VIDEO

TMZ scrie că tânărul fan ar putea câștiga bani din mingea semnată de Trump, dacă ar alege să o vândă. Mingile de baseball semnate de Trump se vindeau anul trecut cu preţuri cuprinse între 2.000 și 3.000 de dolari.

Citeşte şi Joe Biden, ironizat de Donald Trump, după ce a adormit la Glasgow: „Joe Somnorosul a plecat în Europa şi a adormit”