Donald Trump continuă să folosească dubluri pentru soţia sa. Fake Melania este în tendinţe pe Twitter

”Fake Melania” a revenit în tendințe pe Twitter în acest weekend, după ce pe rețelele de socializare a apărut o imagine cu soția președintelui Statelor Unite ale Americii în timp ce se îmbarca în Marine One, pentru a participa la dezbaterea prezidențiale din Nasville.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 14:48
Donald Trump continuă să folosească dubluri pentru soţia sa. Fake Melania este în tendinţe pe Twitter

Fotografia o suprinde pe Melania Trump purtând o pereche de ochelari de soare, însă internauții susțin că zâmbetul și dinții ei arătau diferit.

Citește și: Dieta Melaniei Trump. Ce mânâncă Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii pentru a-şi menţine silueta

Nu este prima dată când se speculează că Donald Trump „angajează” o dublă care să o înlocuiască pe soția lui atunci când aceasta nu vrea să-l însoțească în deplasări, potrivit Yahoo News.

Anii trecuți au apărut imagini din care rezulta că înălțimea și alte detalii fizionomice ale  Melaniei Trump erau diferite.  Donald Trump a spus că această teorie este un fake news, dar asta nu a oprit speculațiile.

Regizorul Zack Bornstein a comentat cu hashtag-ul „Fake Melania”: „Singurul lucru care o să îmi lipsească la această administrație este schimbul de Melanii”.

Președintele Trump nu este primul politician acuzat că a folosit dubluri. De asemenea Hilary Clinton este suspectată că a apelat la o înlocuitoare.