Dieta Melaniei Trump. Ce mânâncă Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii pentru a-şi menţine silueta

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a împlinit la finalul lunii aprilie vârsta de 50 de ani. Cu toate acestea, fostul model reuşeşte să îşi menţină silueta de invidiat, iar pentru acest lucru apelează la mai multe trucuri.

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 08:40
Dieta Melaniei Trump. Ce mânâncă Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii pentru a-şi menţine silueta

Melania Trump are 50 de ani, însă are o siluetă de invidiat. Prima doamnă a Statelor Unite foloseşte mai multe trucuri pentru a-şi păstra silueta, printre care odihna şi hidratarea. Fostul model bea peste 2,3 litri de apă şi face sport pentru a-şi întări musculatura, optând pentru pilates şi tenis.

Citeşte şi: Melania Trump, acuzată că şi-ar fi renegociat contractul prenupţial pentru a amâna mutarea la Casa Albă. Reacţia Primei Doamne a SUA

De asemenea, aceasta este atentă la mâncare. La micul-dejun, Melania Trump consumă un bol cu fulgi de ovăz bogat în fibre sau să bea un smoothie, bogat în antioxidanți. Prima Doamnă optează numai pentru fructe organice, iaurt fără grăsimi, ulei de măsline, seminţe de in, suplimente alimentare de Omega 3 şi vitamina D. Pentru o piele strălucitoare și o siluetă zveltă, fostul fotomodel mânăncă aproximativ şapte porţii de fructe pe zi: merele, piersicile şi perele sunt primele pe listă.

Cu toate că promovează un stil de viață sănătos, Melania evită ceapa sau anghinarea și nici legumele murate nu se numără printre favoritele sale.

„Nu am o gustare preferată, dar îmi place să mănânc uneori ciocolată şi cred că şi organismul meu are nevoie de asta. Este bine să ne răsfăţăm din când în când atâta timp cât echilibrăm aceste pofte cu alimente sănătoase, a spus Melania pentru revista „GQ, potrivit adevărul.ro.


loading...