Donald Trump, în conflict cu cel mai bogat om de pe planetă: „Dacă-i spuneam lui Elon Musk să cadă în genunchi şi să cerşească ar fi făcut asta”

Fostul președinte american Donald Trump se află într-un conflict deschis cu miliardarul Elon Musk, cel mai bogat om din lume.

14 iul. 2022, 09:37
Donald Trump, în conflict cu cel mai bogat om de pe planetă: „Dacă-i spuneam lui Elon Musk să cadă în genunchi şi să cerşească ar fi făcut asta”

Trump l-a atacat pe Musk într-o serie de postări pe rețeaua de socializare Truth, replica sa la Twitter, care i-a suspendat contul la începutul anului trecut, după evenimentele de la Capitoliu. Atacul lui Donald Trump a venit ca răspuns la postările lui Elon Musk, în care acesta spunea că este „timpul ca fostul președinte să treacă în amurg”, făcând aluzie la sfârșitul carierei sale politice şi sugerând că acesta ca este prea batrân sa mai candideze pentru un nou mandat la preşedinţia SUA.

Când Elon Musk a venit la Casa Albă să-mi ceară ajutor pentru toate proiectele sale subvenționate – fie că este vorba despre mașini electrice care nu pot fi conduse suficient de mult, mașini fără șofer care ies de pe șosea şi fac accidente sau rachete trimise către nicăieri şi care fără subvenții n-ar avea nicio valoare – să-mi spuna cât de mare fan Trump si fan Republican este, puteam să-i spun „Cazi în genunchi şi cerşeşte” şi ar fi făcut asta„, a scris Trump, pe reţeaua sa de socializare.

Citeşte şi Elon Musk a început concedierile la Tesla, oamenii sunt disperaţi. „Disponibilizările nu se bazează pe evaluări de performanţă”

De asemenea, fostul preşedinte se bucură și de procesul anunțat de Twitter împotriva lui Musk. „Elon ar trebui sa se concentreze acum sa se scoata din acest dezastru cu Twitter fiindca ar putea ajunge sa datoreze 44 de miliarde de dolari pentru ceva care poate nu valoreaza nimic. De asemenea, multa concurenta pentru masinile electrice!„, a mai scris Donald Trump.

Citeşte şi Fiica transgender a lui Elon Musk vrea să rupă orice legătură cu tatăl său şi cere schimbarea numelui. Reacţia uluitoare a fondatorului Tesla