Donald Trump, prima apariţie după ce s-a infectat cu coronavirus. „Mă simt minunat. Vaccinul va ajunge într-un timp record” VIDEO

Preşedintele american Donald Trump a anunţat, sâmbătă, că se simte bine, după ce a fost internat timp trei zile din cauza infecţiei cu noul coronavirus. În timpul unui eveniment public la Casa Albă, asemănător unui miting electoral, Trump a spus că noul coronavirus va dispărea, iar vaccinul va ajunge într-un "timp record".

RomaniaTV.net
10 oct. 2020, 20:18
Donald Trump, prima apariţie după ce s-a infectat cu coronavirus. „Mă simt minunat. Vaccinul va ajunge într-un timp record” VIDEO

Donald Trump a participat sâmbătă la primul eveniment public, de la revenirea la Casa Albă, în urma celor trei zile de spitalizare din cauza infectării cu noul coronavirus.

Cu toate că nu e clar dacă s-a vindecat, preşedintele american a vorbit, fără să poarte mască, în faţa a sute de simpazitanţi, transmite agenţia Reuters, citată de Agerpres.

Donald Trump, mesaj ŞOCANT despre coronavirus. „A fost o binecuvântare de la Dumnezeu că l-am luat” – VIDEO

În cadrul evenimentului denumit ”un protest paşnic pentru lege şi ordine”, Trump a spus că nu mai ia medicamente împotriva noului coronavirus.

„Mă simt minunat!”, le-a spus simpatizanţilor săi care au strigat „încă patru ani”.

Preşedintele american le-a dat asigurări oamenilor că vaccinul împotriva COVID-19 va ajunge „într-un timp record”.

„Producem terapii și medicamente puternice, vindecăm bolnavii, și vaccinul va ajunge foarte, foarte repede, într-un timp record”, a spus Trump.

„Începem foarte, foarte masiv mitingurile noastre, şi cu tot ce e al nostru, pentru că nu putem permite ca ţara noastră să devină o naţiune socialistă”, a afirmat preşedintele republican.

Premieră în Europa. Institutul Matei Balş testează tratamentul cu anticorpi luat de Donald Trump împotriva coronavirusului

Apariţia lui Donald Trump este un semnal că liderul american este hotărât să-şi reia campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, la care se va confrunta cu democratul Joe Biden.

Trump a susţinut că noul coronavirus ”va dispărea”.

„Ştiinţa şi medicina vor eradica virusul chinezesc odată pentru totdeauna, vom scăpa de el în lumea întreagă. Vedeţi mari focare în Europa, în Canada (…), dar va dispărea, este pe cale să dispară şi vaccinurile vor ajuta”, a afirmat Trump.

Donald Trump a fost internat vinerea trecută, fiind diagnosticat cu Covid-19. Liderul american a avut febră şi saturaţia de oxigen îi scăzuse. Preşedintele SUA a răspuns favorabil tratamentului, iar luni a fost externat.

Donald Trump va fi supus unei vizite medicale în direct pe Fox News