Donna Summer a prevăzut atentatele de la WTC şi a făcut cancer din cauza norului toxic

Publicat: Vineri, 18 Mai 2012 23:56 // Actualizat: Vineri, 18 Mai 2012 23:58 // Sursa: RTV.net

Dezvăluiri uluitoare despre vedeta americană a muzicii disco, Donna Summer, care a murit joi dimineaţă, în Florida, după o îndelungată bătălie cu cancerul. Cu un an înaintea atentatelor teroriste din 11 Septembrie 2001, ea a avut o premoniţie, că New York-ul va fi ţinta unor fanatici terorişti. Vedeta era convinsă că s-a îmbolnăvit de cancer din cauza norului de substanţe toxice rezultate din prăbuşirea turnurilor-gemene.

Donna Summer se afla în apartamentul ei din New York, situat în apropiere de World Trade Center, când teroriştii Al Qaida au pus la pământ, prin atentate sinucigaşe cu avioane de linie, turnurile-gemene.

Povestind odată despre drama ei, după ce se îmbolnăvise de cancer, Donna spunea că este convinsă că boala ei a fost cauzată de norul de substanţe toxice, între care s-au găsit mercur, azbest şi plumb, degajat în atmosferă după prăbuşirea turnurilor.

"Eram cu adevărat înspăimântată de cumplita experienţă din acea zi. Nu am putut să ies din casă, nu vroiam să vorbesc cu nimeni. Am tras draperiile şi am stat în dormitor. Am mers apoi la biserică şi mi s-a înseninat sufletul", a povestit Donna, dezvăluie The Sun.

Vedeta a mai spus că a avut o premoniţie cu un an înainte de producerea teribilelor atentate.

"Era în 2008. Eu şi soţul meu ne plimbam pe stradă. Am avut deodată acest sentiment şi i-am spus : iubitule, simt ceva ce seamănă cu terorismul, undeva, deasupra clădirilor înalte. Am ştiut atunci că ceva rău se va întâmpla", a povestit Donna.

 

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Florin Călinescu a fost dat afara de la Pro TV de urgență!
Florin Călinescu a fost dat afara de la Pro TV de urgență!
13 sep 09:58
Votează email 0 email
...de 9 ani, desfăşurată într-un ritm alert. S-a pornit de la bază, după ce Ground Zero a fost degajat. Citeşte şi Donna Summer a prevăzut atentatele de la WTC şi s-a îmbolnăvit de cancer din cauza norului toxic Primul edificiu, Turnul Libertăţii,...
19 mai 00:22
...disco, Donna Summer, care a murit joi dimineaţă, în Florida, după o îndelungată bătălie cu cancerul. Citește mai departe… ...
1
EUR
4.7315
RON
22 Jul
noapte 20 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H