Dorel a ajuns şi într-un sat din Vâlcea. Vezi cum a reuşit să lase în beznă o comună

Un localnic care a vrut să-şi facă lemne de foc a lăsat întreaga comunitate în beznă doborând cinci stâlpi de curent cu pomul pe care l-a tăiat.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 12:17
Dorel a ajuns şi într-un sat din Vâlcea. Vezi cum a reuşit să lase în beznă o comună

În momentul în care omul a pus mâna pe drujbă nu s-a gândit nici o clipă ce ispravă va reuşi să facă, informează România TV.

Plopul pe care îl voia pentru lemne de foc, în loc să cadă spre pădure, a luat-o spre reţeaua de electrificare, fiind culcaţi la pământ nu mai puţin de cinci stâlpi. Incidentul s-a petrecut pe drumul dintre Măldărăşti şi Horezu, iar tăietorul de lemne se poate considera norocos că stâlpii, care au căzut pe o întindere de 500 de metri, nu au provocat alte pagube, ţinând cont că este un drum circulat.

Echipele de la Electrica s-au deplasat la faţa locului şi încearcă să remedieze situaţia. Astfel, vecinii omului ar putea aştepta încă o zi, timp în care situaţia va fi remediată. „Nu mi-am închipuit nicio clipă că gestul meu va provoca o tragedie. Am crezut că pomul va cădea spre pădure”, a spus omul.

Traficul rutier pe DN 65C, între localităţile Horezu şi Măldăreşti din judeţul Vâlcea, a fost închis după isprava bărbatului.